monitör açılmıyor

HPQ-User
22-09-2008, 00:38   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hayal-et sormuş:
bilgisayar açılıyor düğmeye bastığımda hepsi çalışıyor.fakat monitörü açmıyor.acaba grafik modülümü arızalandı diye harici ekran kartı taktım sonuç aynı acaba sorun anakarttamı bios gitmiş olabilirmi?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
foxtroonn anakart onboart ekran kartlı
256 ddr 400 ram
celeron d işlemci
40 gb haddisk pata

İnternet Tarayıcı: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; en)

Banned
22-09-2008, 01:29   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

monitör kablosunun ucundaki konnektörün pinlerini kontrol et genelde bu arıza ordan gelir eğer dediğim yerde bir sorun yoksa ekran kartın ya da monitörün arızalanmış olabilir.

hayal-et
22-09-2008, 18:08   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
kylie
monitör kablosunun ucundaki konnektörün pinlerini kontrol et genelde bu arıza ordan gelir eğer dediğim yerde bir sorun yoksa ekran kartın ya da monitörün arızalanmış olabilir.
kylie
kylie
bende iki monitör var diğer bilgisayarımda her ikiside çalışıyor anakartım onboard bir ekran kartlı anakartın çıkışına takıtorum monitör açılmıyor harici ekran kartı yuvasına ekran kartını takıp bu monitörü ona bağlıyorum gene cevap vermiyor.anakart hiçbir uyarı sinyali vermiyor.ama tuşuna basıldığına makina açılıyor acaba anaklattan mı yoksa işlemciden mi acaba  harddisk i köle olarak bağlayıp format attım bi sorunu yok.

mooniron
22-09-2008, 18:27   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj

banada olmuştu böyle ama ekran kartı onboard değildi
benim ekran kartı uçmuştu