abiler ben bi mönitör al1cam ama karar veremiyorum 19 mu veya 17 mi alsam 17 inç al1rsam samsung 793 mb almay1 dü_ünüyorum. ama 19 inç ler hak1nda hiç bir fikrim yok tavsiye edebileceginiz bi monitör varm1 te_ekkürler
monitör al1cam karars1z1m bi yard1m
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Autocad,netcad gibi bir cizim programini ileri derecede kullanmayacaksan 19 senin sadece filmi büyük ekranda izlemekten baska bi faydası olacagını sanmam.17 seni oyunlar da ve film vb günlük kullanım icin yeterli olur.Bosuna 19'a para verme bence.Monutor olarak model veremiyecem cok yakın takip etmiyorum ama Lg,Hundai,sansung,philips kendini kanıtlamıs monütorlerdir.Zevkine ve ihtiyacına göre bak.(zaten model tavsiyesi burdan arkadaslar soyler o yuzdende es geciyom :) bunun haricinde Mutlaka Flat ekran al.Destekledigi max ekran cözünürlüğü ve yenileme hızı (sanırım DPI oluyor) u baz al.İlerde ekran kartları daha geliscegini dikkate alarak 1280*1024 e kadar desteklese yeter.gerisi yalan olur.Ekran yenileme hızının yüksek olmasının oyunlar haricinde cok bir etkiside yoktur.Normal goz yormaması için en ideal 85 mhz tercih edilir.Yani 100 mhz fazlası da lazım degil.Bunlar benim kendi görüslerimdir icinde yanlıslar olabilir.