Arkadaşlar aşağıdaki monitörü almış bulunmaktayım. Büyük ihtimal çarşamba günü gelecek? Bu monitör hakkında yorumlarınız neler? Yardım edecek olan herkese teşekkürler :)
Monitör Hakkında
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Fena değil keşke 2 ms olanlara baksaydın ama iş görür buda .
Saol DiamondMines. Zaten herşeyi siz ogrettiniz bana. Toplama hakkında hiçbirşey bilmiyodum sizin sayenizde herşeyi öğrendim. Montajı bile kendim yaptım. Bu forumda bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. :) DiamondMines sende yardımlarını hiç esirgemedin. Anakartima bios uptade yapmama yardim ettin . Ve bir de d diskini senin sayende kullaniyorum :) Allah razı olsun senden de bana yardim eden herkesten de :))
Saol DiamondMines. Zaten herşeyi siz ogrettiniz bana. Toplama hakkında hiçbirşey bilmiyodum sizin sayenizde herşeyi öğrendim. Montajı bile kendim yaptım. Bu forumda bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. :) DiamondMines sende yardımlarını hiç esirgemedin. Anakartima bios uptade yapmama yardim ettin . Ve bir de d diskini senin sayende kullaniyorum :) Allah razı olsun senden de bana yardim eden herkesten de :))Sağol kardeşim hatamız varsa boynumuz kıldan incedir. Sistemin çok güzel güle güle kullan.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
5 ms dışında bir kusuru yok tabi insandan insana da değişir bu durum sen memnun olursan gerisi önemsiz :)