monitör kapanıyor

specialexelans
04-07-2009, 16:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

1 hafta önce topladığım sistemde bellirli bir süre oyunda kaldıktan sonra monitör kapanıyor ekran kartı fanı yüksek hızda çalışmaya başlıyor reset atmak zorunda kalıyorum.Ayrıca ekran kartı güncel driveri kabul etmiyor.Bide bilgisayrda donmalarda artmaya başladı normal kullanımda bilgisayar donuyor bunların sebebi ne olabilir lütfen yardım edinAğlıyor

Süleyman.
05-07-2009, 03:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Sorun ısınma olabilir. Konuyu inceleyin:

https://www.chip.com.tr/forum/Mavi-Ekran-Reset-Donma_t103367.html

specialexelans
05-07-2009, 11:42   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Sorun ısınma olabilir. Konuyu inceleyin:

https://www.chip.com.tr/forum/Mavi-Ekran-Reset-Donma_t103367.html
ekran kartından bi problem olduğunu düşünüyordum yanılıyormuyum

specialexelans
05-07-2009, 11:48   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: specialexelans  
ekran kartından bi problem olduğunu düşünüyordum yanılı
ayrıca ısınmadan olcağını sanmıyorum ısılarım normal en fazla ekran artı 55 i gördü

Süleyman.
05-07-2009, 14:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: specialexelans  
ayrıca ısınmadan olcağını sanmıyorum ısılarım normal en fazla ekran artı 55 i gördü
Sadece belirti ısınma gibi. Kesin olarak ondan diyemeyiz. Fakat o konuda, eğer incelediyseniz, sadece ısınma meselesi değil, mavi ekran, reset ve donmaya neden olabilecek başlıca sebepler ele alınmış. Zaten buradan şunu yapın, bunu yapın desek, o konuda işlenen şeyleri söyleyeceğiz. Hasılı, o konuyu inceleyin bence.

specialexelans
05-07-2009, 15:19   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Sadece belirti ısınma gibi. Kesin olarak ondan diyemeyiz. Fakat o konuda, eğer incelediyseniz, sadece ısınma meselesi değil, mavi ekran, reset ve donmaya neden olabilecek başlıca sebepler ele alınmış. Zaten buradan şunu yapın, bunu yapın desek, o konuda işlenen şeyleri söyleyeceğiz. Hasılı, o konuyu inceleyin bence.
tşklr yardımınız için konu söylenenleri inceledim bir kaçını uyguladım inş sorun ortadan kalkar