arkadaşlar monitör klavye ve fare çalışmıyor. ama usb çalışıyor. Ramlerin yerini değiştirdim, cmos yaptım, işlemciyi söküp taktım ama halen çare yok. Halen çalışmıyorlar sorun nerede olabilir? İşlemcimi gitti yoksa Anakart mı?
Monitör,Klavye ve Fare Çalışmıyor.
arkadaşlar monitör klavye ve fare çalışmıyor. ama usb çalışıyor. Ramlerin yerini değiştirdim, cmos yaptım, işlemciyi söküp taktım ama halen çare yok. Halen çalışmıyorlar sorun nerede olabilir? İşlemcimi gitti yoksa Anakart mı?Bilgisayar açılıyor mu, ne kadar açılıyor bunu öğrenmen lazım. Başka bir monitör ile dene, anakart pert olmuş olabilir. Güç kaynağın nedir?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 30
504 mesaj
Dostum yanlış anlama ben bir yeri anlamadım ekranda görüntü yokken mousenin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyorsun bilgisayarı ilk açtığından monitor ile klavye çalışır sonra kapanır sonra tekrar çalışır bu sende oluyor mu ışıklarından anlarsın ?
Dostum yanlış anlama ben bir yeri anlamadım ekranda görüntü yokken mousenin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyorsun bilgisayarı ilk açtığından monitor ile klavye çalışır sonra kapanır sonra tekrar çalışır bu sende oluyor mu ışıklarından anlarsın ?olmuyor. fanlar çalışıyor usb taktığımda usb okuyor ama diğerlerinde tık yok.Son Düzenleme: ahmetyavuz ~ 01 Temmuz 2013 22:48