Bilgisayarı açtığımda monitörün açılmasında ve açıldıktan sonra problem oluyor. Açılışta monitörün açılış sesi çıkıyor ama normalde bir kere çıkan ses artık 4-5 kere çıkıyor. Açıldıktan sonra da ekran arada bir tekrar açılıyormuş gibi gidip geliyor ve kapanırkende 4-5 kere ses çıkıp kapanıyor. Birkaç gündür böyle bu. Bunun nedeni nedir, problem nerde, nasıl düzeltebilirim? kartı çıkarıp taktım, tozlanmaya baktım ama düzelmedi.
Monitör sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.monitörün türünü belirtmemişsin ama ses çıkardıgına göre crt oldugunu tahmin ediyorum
crt monitörlerde tüp ile ilgili sorunlar bu şekilde probleler yaratabiliyor eger
garanti süresi dolmamışsa monitör tamamen bozulmadan garantiye yollamanı tavsiye
ederim.
monitörü bir teknik servise götürmen gerek.
evet monitör crt garanti dolalı baya oldu (2000 yılında aldım ). sanırım servis yolu göründü.
iyi dayanmış benim vestel 1 ayda hapı yutmuştu
zaten bi maşallah iyi dayandı dedik gitti monitör
bence o monitörü teknik servis yolunda çöpe atıver git kendine başka bir monitör al,yahu monitör hayata elvada demiş sen illede kal gitme diyorsun.
gerçekten güzel cevap verdin ganzolist. bende gidip yeni monitör almasını bilirim elbette. ama herkesin durumu buna müsait olmayabilir. ayrıca konuşma tarzına biraz özen göstermeni tavsiye ederim.