monitör tavsiyesi??
iki modelden b2230h seçebilirsin 5ms tepki süresi ile 2ms arasında gözle görülür fark yok
b2230h da hdmi olması avantaj
bende bu modeli kullanıyorum ve hdmi çıkışından hd receiverimi bağladım dvi dan da biligisayarı bağladım gerçekten iyi oldu ancak bütün lcd lerde olan sorun ekrana dar açılardan bakınca renkler bozuluyor ancak bu sorun lcd tv de yok
ayrıca b2230h da kulaklık çıkışıda var diyerinde hdmi olmadığına göre bu çıkışta yoktur.
tek fark hdmi ve tepki süresi mi ?
bu 2230H ye artı olarak led başka artısı veya eksisi var mı? bu daha alınası duruyor. sağolasın adem :)
adem abi bu eleman led de goruntuyu nasıl veriyor? benim izledigim biryerde samsung xl2370 ve lg modeli karsılastırması vardı ikiside led vs ama samsung da bariz fark vardı kalite olarak..fiyatıda uygun ya insan güvenemiyor pek goruntu kalitesine..
youtube da falan fena degil gibi duruyorSon Düzenleme: CarlJohnson ~ 10 Ekim 2010 20:47
görmeden almamak lazım bu monitörleri ya :)
lg E2250 az önce elime geçti. açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Led olmasına rağmen parlaklığını yetersiz buldum. Ayrıca monitörün sol kenarında belirgin bir şekilde dikey parlaklık var. Sanırım ledler sol kenara dikey bir şekilde yerleştirilmiş. Buda o bölgedeki parlaklığı artırmış. Özellikle beyaz görüntüde daha çok belli ediyor kendini. Arızalı olabilirmi diye şüpheleniyorum açıkçası.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5432
buda güzeldir ama biraz tuzludur :)