monitör ve kasa uyumsuz

HPQ-User
29-01-2008, 11:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cem sormuş:
masaüstü bilgisayarım elektrik kesintisinden dolayı açılmaz oldu, kasaya elektrik geldiğinden monitörü tamir ettirdim tamircide test ettik eve getirdim sorunsuz. ama evdeki kasada açılmadı bende kasanında zarar gördügü düşüncesiyle tekrar bu sefer kasayı tamire götürdüm power değiştirildi test edildi çalışır vaziyette eve getirdim. bağlantı yaptım ama yine çalışmadı. farklı bir kasada monitörümü denedim çalışıyor, farklı bir monitörde kasayı denedim çalışıyor fakat ikisi bir araya geldiğinde monitöre elektrik gelmesine rağmen ışık yanıp sönüyor(kırmızı) ekrana hiçbirşey gelmiyor. Tamirci ilginç olduğunu kasa ile monitörü aynı anda getirmemi söyledi fakat şu ana kadar zaman bulup gidemedim. Sizce çözüm ne? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 9x / Me
Sistem Özellikleri:
WİN98 SE

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

blackhawkmilan31
29-01-2008, 17:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

bazen böyle konularda basit hatalar yapılabiliyor.mesela ob ekran kartlı bir anakartın üstüne ekran kartı olmasına rağmen monitörün fişi ob ekran kartı çıkışına takılabiliyor.uzaktan yardım zor olduğu için en iyisi pc ciye götürmeniz.

kuruwa
29-01-2008, 19:05   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,438 mesaj

monitör gitmiş görünmekte

Son Düzenleme: kuruwa ~ 29 Ocak 2008 19:05
Borga-x
29-01-2008, 19:09   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
blackhawkmilan31
bazen böyle konularda basit hatalar yapılabiliyor.mesela ob ekran kartlı bir anakartın üstüne ekran kartı olmasına rağmen monitörün fişi ob ekran kartı çıkışına takılabiliyor.uzaktan yardım zor olduğu için en iyisi pc ciye götürmeniz.
Beğendim