Arkadaşlar çok eski bir bilgisiyarım var ama işimi görüyor mnitor siyah misali ama çok kahrımı çekti onu diriltmek istiyorum kullanırken kapaatım ve ertesi gün yok görün ekran kartını çıkardım baştan taktım ama yine olmadı görüntü gelmiyor fanlar devreye giriyo ses çıkıyo ama görüntü yok
Monitora görüntü gelmiyor
semih kardeş ekran kartını bir iki defa çıkardım taktım yani orda osrun olmadığını düşünüyorum artık bir karara vardım çünkü evde kullanmakta olduğum bir cihazım daha var laptop onu bozulan pcimin montoreunua bağladım ve monitorda sorun olmadığını tesbit ettim şimdi sorun kasada ama nerde rami çıkardım taktım 3 slot var 2 tane ramim 128+128:256 rami var hepsini tek tek denedim ve hala boş vakitlerimde kasayı kurcalıyorum sorun maddi yönden değil onu diriltmek istiyorum az kahrımı çekmedi acemiliğimi onun başında öğrendim
Pek sanmıyorum ama ekran kartı yanmış olabilir
ya monitorda sorun yokkii çalışıyor tıkırında hattar başka kasaya bile taktım
Arkadasım sorun ekrana gelen kablolarda olabılır guc kablosu,goruntu kablosu bunları kontrol et.
ya hemşerim kabloldada sorun yok
laptopa bağladım ekran kartına takılan kabloyu çalıştı
birde chip forumcuların bilgilerini arz ederim
Bilgisayarını başka bir monitöre tak ama kabloları farklı olsun :)
Ne dalgası arkadaşım burda çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz takarsın onada görüntü gelmiyosa bilgdendir geliyosa senin monitörün kablolardan felandır :S
Sonuçta kablo monitörün yanında gelmiyormu :)
Farklı bir ekran kartı ile denemeni tavsiye ederim