Monitörden görüntü gelmiyor acil !

burkitoski
06-01-2013, 10:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Merhaba arkadaşlar

Dün yeni anakart,işlemci ve ram aldım. hepsini dogru şekilde yerleştirdim. sonra bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fakat monitörden görüntü gelmiyordu . sorun ekran kartındamı diye düsndüm eski ekran kartını taktım yine goruntu gelmedi. monitördenmi diye düsündüm başka monitörle denedim yine olmadı yani anlıcagınız ekran kartı monitör saglam . 4-5 kere bilgisayara reset attım sonrasında açıldı açldgı an direk format attım bilgisayara .format bitti bilgisayarı açmayı denedim açıldı . driver ları falan kurdum sonra yeniden başlattım bilgisayarı yine aynı sorun oldu monitorden goruntu glemiyor. aldıgım ram biraz yamuk cıkmıştı ben onu elimle düzelttim acaba ondan olabilirmi ?

yardımlarınızı bekliyorum

grezimonk
06-01-2013, 10:54   |  #2  
grezimonk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
4,195 mesaj

ondandır... umarım pcb çatlamamıştır aldığın yere geri götür bozuk de değiştirt...

Son Düzenleme: grezimonk ~ 06 Ocak 2013 10:55
burkitoski
06-01-2013, 11:01   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Teşekkürler. başka neyden kaynaklanabilir bu sorun ?

İzmirlifare
06-01-2013, 12:20   |  #4  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj
Alıntı: burkitoski  
Merhaba arkadaşlar

Dün yeni anakart,işlemci ve ram aldım. hepsini dogru şekilde yerleştirdim. sonra bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fakat monitörden görüntü gelmiyordu . sorun ekran kartındamı diye düsndüm eski ekran kartını taktım yine goruntu gelmedi. monitördenmi diye düsündüm başka monitörle denedim yine olmadı yani anlıcagınız ekran kartı monitör saglam . 4-5 kere bilgisayara reset attım sonrasında açıldı açldgı an direk format attım bilgisayara .format bitti bilgisayarı açmayı denedim açıldı . driver ları falan kurdum sonra yeniden başlattım bilgisayarı yine aynı sorun oldu monitorden goruntu glemiyor. aldıgım ram biraz yamuk cıkmıştı ben onu elimle düzelttim acaba ondan olabilirmi ?

yardımlarınızı

eski anakart'IN yeni işlemcin ve ramlerınle uyumlu ise birde eski anakartını tak öyle dene veya bulabilirsen baska bır anakartta dene görüntü almayı işlemcin veya anakartında OB grafik varsa anakarttan görüntü almaya calıs pcı slotlarında sorun olabilir mi düşük bir ihtimal ama olabilir. Anakartı aldıgın yere götür ramlerın yerını degıstır oyle dene ramlerı cıkart oyle dene