Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 23" Inca LCD monitör aldım. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu fakat bugün bilgisayarı açtığımda görüntü gelmediğini gördüm. Windows masaüstüne kadar geliyor fakat görüntü yok. Monitörün ışığı yanıp sönüyor ve her yanıp sönüşünde tık diye bir ses çıkarıyor. Donanımsal bir sorun olup olmadığını anlayabilmek için eski Beko 19"" monitörümü bağladım, onda bir sorun yok. Inca monitörde bir sorun var. Monitörü garanti kapsamında servise göndermeden önce sorunu düzeltmek için benim yapabileceğim birşey var mı size danışmak istedim. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Monitöre görüntü gelmiyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Garantiye yollamadan önce bilgili, uzman arkadaşlardan benim yapabileceğim seviyede çözüm önerisi bekliyorum.
Yıllanmış Üye
650 mesaj
ekran çözünürlüğü ayarı degiştiniz mi desteklemediği bir modda ise görüntü gelmeyebilir
diğer ihtimal kablodadır aynı kabloyu kullandıysan servis yolu görünüyor
OP Taze Üye
3 mesaj
Çözünürlük ile ilgili bir sıkıntı yok monitör çözünürlüğü destekliyor. Aynı kablo bağlantısıyla 1 hafta kadar çalıştı kabloyu hiç ellemedim, sarsmadım. Ama yine de bir kez daha kabloların sıkı bağlandığından emin olduktan sonra sonucu bildiririm.