arkadaşlar bir konuda yardımınızı almak istiyorum ekran koruyucu güç ayarlarından monitörü kapat 5 dakika sonraya ayarlı süre sonunda monitörüm kapanıyor siyah ekran geliyor ama check cable connection uyarısı ufak bir pencere içerisinde geliyor yani kapanmış sayılmıyor ekran kartım agp hd 2600pro ati monitör lcd philps 220XW kablo olaraktan dvi hdmı dönüşümü kullanıyorum kabloyu sonradan almıştım bununla alakalı bir şey olabilir mi kendi kablosunu mu kullanmam gerekli çözüm yolu ne olabilir teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum[*<][*<]
monitörü kapat yardım!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
chip açtığm konulara bakmakla yetinildi böyle devam ediyor
Yıllanmış Üye
669 mesaj
ingilizcem iyi olmamakla beraber çıkan sık kullanılan terimlerim arasında bulunduğu için şunu derim...o uyarıda bağlantı kablosunu kontrol et diyor...ya uyumlu bir kablo değil...yada iyi bağlamamışsın....
Yıllanmış Üye
108 mesaj
Dostum sen o seçenekle pc nin bilgisayar monitörüne sinyal göndermemesini sağlıyorsun yani monitörü kapatmıyorsun. Monitörü kapatmak için yapman gereken uyku moduna geçirmek.
OP Taze Üye
19 mesaj
xmenevrenarkadaşım öncelikle ekranı nie kapatmak istiyorsun.galiba yokken tasarruf yapmasını istiyorsun.onun için güç ayarları bilgisayarın uykuya geçme zamanını değiştire tıkla sadece ekranı kapata süre ver alttakine hiçbir zamandiğer seçenekler dediğin şekilde ayarlı zaten uykuya geçmek felan değil benim amacım onu belirteyim diğer arkadaşlar içinde geçerli sadece ekran kapansın önceden böyle bir problemim yoktu sadece ekranı kapatabiliyordum şu an öyle bir uyarı alıyorum