Merhaba arkadaşlar monitörümde 3'er santim ara ile çizgiler var özellikle siyah alanlarda daha çok belli oluyor. Monitörün yukarısına doğru gidildiğinde çizgi aralıkları dahada kısalıyor. Sorun ekran kartındamı diye düşündüm başka bi ekran kartı taktım bilgisayar kabul etmedi. Acaba sorun monitörde olabilirmi. monitörüm Sony Multiscan E400 ekran kartım Asus V7100 Pro MX 400 Nividia . Acaba diyorum ekran kartının fanını temizlerken bir bir pervaneyi kırdım ısınma olurmu diye düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörüm Çizgi Çizgi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
114 mesaj
bence sorun monitörde değil.Ekran kartının donanımsal bir hatası olabilir
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Başka ekran kartını bilgisayar neden kabul etmesin? Görüntü de mi gelmedi. Bir ekran kartını kasanıza sürücüsüz de taksanız bir görüntü alırsınız bu da size en azından sorunun sözünün ettiğiniz ekran kartında olup olmadığı hakkında bir fikir verir. Kesin çözüm, şüphelendiğiniz ekran kartını bir tanıdık ya da bir bilgisayarcıya rica ederek test ettirin. Test dediğimiz de iki saniye sürmez...
Kolay gelsin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,298 mesaj
Bunun için başka bir ekran kartınada gerek yok aslında entegre ekran kartınıda kullanarak en azından monitörde sorun olup olmadığını anlayabilirsin.