Merhaba Benim Önemli Bir Sorunum Var Bu Mesajı BİLE Zor Yazıyorum
Benim 2 Yıldır Kullandıgım 19" 190S Philips LCD Monitör"ümde Bir Sorun Var Bilgisayarı"ı Normal Açtım Sabah Bide Baktım Kendi Kendine Menü Acılıyor Monitor"ün (CONTROL PANEL) Ordan Çıkamıyorum Uğraştım Uğraştım Sonra Brightness ayarlarına kaçtı menü Orda Parlaklık %100 Sonra %50"ye Alıyorum Gene Kendi Kendine Yükseliyor PC"ye 10 defa reset attım monitor"ü başka PC"ye bağladım gene olmuyor Nasıl yapabilirim Gerçekten Çok Zor Durumdayım
Eğer Telefondan Anlatmak isteyen varsa bana PM atsın orda konuşabiliriz ben arıyacagım sizi
Monitör"üm Devamlı Menü Açmakta(GERÇEKTEN ACİL)
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Monitörü servise götür serim.
Yıllanmış Üye
288 mesaj
Eğer monitörünüzde ayarları sıfırla gibi bir seçenek varsa uyguluyabilirsiniz. Belki ayarları bozulmuştur ama daha çok teknik bir arızaya benziyor. ahmet79'unda dediği gibi en iyisi servise götürmek olacaktır... Araştırmanızı öneririm. Yada düşük bir fiyata satıp yenisini alın daha etkilidir.
Son Düzenleme: vieX ~ 14 Nisan 2009 22:04
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Bu kökten çözüm olur.UltimateYada düşük bir fiyata satıp yenisini alın daha etkilidir.
Yıllanmış Üye
288 mesaj
Evet... Ama sonunda kesin çözüm var. Birde almışken 2ms 22inc veya 26inc alırsın çok iyi olur. Şuanda ekran kartları gibi parçalarda %8 indirim var belki monitörlerdede vardır.ahmet79Bu kökten çözüm olur.
OP Taze Üye
6 mesaj
Malesef o kısma gelemiyorum monitörde sadece parlaklık ayarı bölümü açıldı kaldıUltimateEğer monitörünüzde ayarları sıfırla gibi bir seçenek varsa uyguluyabilirsiniz. Belki ayarları bozulmuştur ama daha çok teknik bir arızaya benziyor. ahmet79'unda dediği gibi en iyisi servise götürmek olacaktır... Araştırmanızı öneririm. Yada düşük bir fiyata satıp yenisini alın daha etkilidir.
bu şekilde (NOT : Paintte Yaptım Ama Aynen Böyle )
Neye bassam bassam çıkmıyor burdan
Yıllanmış Üye
944 mesaj
mönitürünü bi servise göster cihaz arızalı maalesef
Yıllanmış Üye
288 mesaj
Monitör kendi menüsünde kitleniyorsa, hata veriyorsa size çok çektirir.