Arkadaşlar monitörün titremesi son derece rahatsız ediyor artık titreme gözümü rahatsız edecek seviyede. monitör ayarını 85 hertze ayarlamama rağmen sorun devam ediyor. Bilgisayarcıda aynı sorun olmuyor, monitörden şüphelenip garanti kapsamında bakıma gönderdim sorunun olmadığına dair yazı gönderdiler. Ancak benim sorunum devam ediyor. Bir arkadaşım kablodan veyahut güç kaynağından olabilir diyor.. Görüşlerinize ihtiyacım var. Yardım lütfen...
Monitörüm titriyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj
Hertz ayarında değişiklik yoksa monitörün çevresinde elektriksel alan yaratabilecek ürünleri uzaklaştırmanı öneririm.Bu manyetik alan işi baya zorlayabiliyor monitörü.Başka pcde sorun yaşamıyorsan güç kaynağını da bir incelet derim..
OP Taze Üye
5 mesaj
PaNDeMoNiuM monitörün çevresinde elektriksel alanı bildiğim kadarıyla hopörlör neden oluyor. Ancak bende ki hopörlörler bilgisayarımdan uzak, acaba monitörle kasa arasında ki bağlantı kablosunda bir sorun olabilirmi?
Yeni Üye
32 mesaj
Bağlantı kablosu kolay kolay sorun çıkarmaz ama kabloyu söküp başka bir arkadaşıonın monitöründe dene.Sadece kabloda sorun varsa arkadaşının monitöründe de sorun ç.ıkarmalı.Ama Eğer manyetik alan yoksa kasanın güç kaynağına baktır derim.