Mono Laser Yazıcı Tavsiye (Tablolu, 13 Yazıcı)

sambay
27-03-2012, 14:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar, uygun mono laser yazıcı almak istiyorum. şöyle bir araştırma yaptım. ama sıkılıp çoğunu boş bıraktım :) Mağaza fiyatları bugüne aittir. Chip, drum ve 1 kg toz toner fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı heryerde. dışarda doldurmak istersem ort. dolum fiyatı da değişir ama çok fark olmuyor zaten. baskı adeti de markanın %5 e göre belirtmiş olduğu rakamlardır.

ben canon ve hp arasında kaldım. samsung da chip reset olayları falan varmış. belki sorun olur diye çekiniyorum açıkçası. xerox'un da sarf malzemeler pahalı. onun da sonsuz chip veya reset olayı var mı bakmadım.

şimdilik canon çok cazip geldi ama drum konusunda birşey bulamadım. drumlar ne sıklıkla değişir canon larda. temiz bir kullanımda ort kaç dolum yaparım yani.

brother'a da güvenmiyorum açıkçası. burda tüm konuları okudum neredeyse. aslına bakarsanız fiyatları bulabiliyorum ama kullanan arkadaşların yorumlarını bulmakta zorlanıyorum. en büyük sıkıntıda drum ömürleri hakkında kimse bir şey yazmamış. acaba yardımcı olabilir misiniz?

Eko0o68
06-08-2012, 12:02   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

kardeş xerox 3140 şuan piyasada en fazla çıktı alan yazıcıdır 1000 sayfa 55 gram toner alır 8 dolumda bir dram değiştirirsin sonsuz chip vardır hp ve samsung yazıcılarda güzel ama az çıktı verir piyasa fiyatı sonsuz chip dahil 300 tl civarınd asatıyolar 10 numara yazıcıdır baskı kalitesi katiyen düşmez iyi günler........... METRO BİLGİSAYAR