Ben dizüstü marka bilgisayar almak istiyorum...Bana Monster marka dizüstüler önerildi baktğımda gerçektende pc olarak çok iyi görülüyor sitede fakat sizce nasıl bir marka?
Monster Markası Nasıl?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarı hangi yönde kulanacaksın.Yani ağırlıklı olarak oyun oynarım diyorsan ona göre bir pc al.Monster konusuna gelince malzeme olarak çok kaliteli değil ancak laptopların hemen hemen hepsi zaten hassas.O yüzden bu eksi bir durum olmasın senin için.Bunun yanında oyun esnasında ısınma az da olsa yapar.Sonuçta artı çalışma demek bu pc için.Monster ı takip ettiğim birkaç sitede üyelerin yazdıklarında incelemiştim.Pek memnun olduklarını söyleyemem.Benim fikrime gelince,hiç uğraşma git asus al.Çünkü Asus bilgisayar konusunda bir deha bana göre.Örnek olarak arkadaşım Asus marka laptop aldı geçenlerde,Geceli gündüzlü pc bir hafta açık kaldı film indiriyordu torrentten.Hiç bir şekilde ısınma problemi yoktu pc de.Tabi film ler inerken ekstradan oyun falan oynayıp internette işlerini hallediyordu.Yani o laptop verdiği paranın gerçekten hakkını verdi. Asus unn i5 leri bile çoğu pc lere uzakara fark atar...
Her marka laptop'ı kullandım birkaç özel marka dışında alienware gibi birkaç marka daha dışında hiç biri monster'ın verdiği tadı vermedi moster şuan yurt dışında bile yok satan bir marka özellikle iş sektöründe kullandığı donanımlar en üst seviye hep monster'ı eleştiren birisi emin ol hiç kullanmamış hatta görmemiştir bile ismi duyulmadığı içinde yok şu yok bu derler kullanan kimi gördüysem hepside memnun menun olmayan zaten bilgisayardan anlıyan biri değildir.
http://donanimhaber.com/monster/NewsDetail.aspx?Id=20103
adı gıbı canavar ama sana baska bır makına onerıyım abartmadan.bundan yukarı bısey alıncaksa bence masaustu alınması gerektıgı tartısılmaz
adı gıbı canavar ama sana baska bır makına onerıyım abartmadan.bundan yukarı bısey alıncaksa bence masaustu alınması gerektıgı tartısılmazMonster daha ucuz
http://www.fokusshop.com/asp/pro ... 0HM06-15-6-Notebook
bu marka fazla duyulmadığı için bi fikrim yok bence casper ve hp yi öneririm.
Benim laptop Monster alalı 2 ay falan oldu çok iyi çalışıyor oyunlarda gerçekten canavar gibi ısınma sorunu yok ısıyı dışarıya iyi atıyor 2 saat oyun oynuyorum oda fırın gibi :D gören aradaşlarımda çok beğendi full hd ekranı çok net gösteriyor ve 2.1 hoparlörlerde güzel ses veriyor. şu an hiç bir sorun yok ama ilerde olurmu bilmem ama fazla oyun amaçlı olmasın diyorsanız acer dan 1400 tl civarı güzel bi laptop alabilirsiniz
Benim laptop Monster alalı 2 ay falan oldu çok iyi çalışıyor oyunlarda gerçekten canavar gibi ısınma sorunu yok ısıyı dışarıya iyi atıyor 2 saat oyun oynuyorum oda fırın gibi :D gören aradaşlarımda çok beğendi full hd ekranı çok net gösteriyor ve 2.1 hoparlörlerde güzel ses veriyor. şu an hiç bir sorun yok ama ilerde olurmu bilmem ama fazla oyun amaçlı olmasın diyorsanız acer dan 1400 tl civarı güzel bi laptopOhh be sonunda kullanan biri çıktı
DELL Inspiron 5110 B43F45 i5-2430M 2.40GHZ 4GB 500GB 1GB GT525M 15.6" Freedos Notebook
Fiyat:
649.00 USD + KDV
KDV Dahil:
1,358.56 TL
Havale:
1,290.64 TL
[url=]113.21 TL'den Başlayan Taksitlerle [/url]
Bu pc bana gelmez daha iyi özellikte pcler bakıyorum ben..Ve sitedeki bilgisayarlara baktım...http://www.monsternotebook.com.t ... 3C=tr-TR&lang=tr-TR şu pc yi 2300tl fln oluyor...Bu pc bayağı hoşuma gitti ama monster hakkında emin olmak istiyorum
Monster laptoplar bulabileceğin en iyi laptoptur bu fiyata normalde imkansızdır monster laptop genelde 3500-4000 civarından başlardı fiyatları monster'ın teknik servisi gibi Türkiye'de servis bulamazsın Çizgi dışında monster laptoplarda parça, yonga değişimi yapılabiliyor diğer laptoplarda böyle birşey yoktur.
Sıfır pixel hatası garantisi var direk değişim yapıyorlar zaten denk gelmesi 1000/1 gelirsede anında değişim.
Bu arada harddiskde 125 tl daha ekleyebilirsen hibrid olan momentus xt alabiliyorsun SSD ve normal karışım bir sabit diskin olur
ssd ve normal karışım bir harddisk ne faydası oluyor?