Arkadaşlar ben bayağı bir araşırma sonucunda bu iki laptop markasın dan birini almaya karar verdim. Sorularım:
1. Bu notebookları nerden, hangi mağazadan, veya hangi internet sitesinden sorunsuzca alabilirim?
2. Bu markaların yetkili servisi nerelerde (Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum)
Bu sorduklarımı ister iki markaya göre isterse sadece birisi hakkında bilginiz varsa onunla ilgili cevaplayabilirsiniz.
Monster ve Alienware...
ikisinide internetten alabilirsiniz. alienware amerikada. türkiyede yok. monster laptop uda su siteden alırsın ;
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp
Peki bilgisayara bir şey olduğuna yetkili servisine nasıl ulaşabilirim? (monster)
var. bişiy olursa netten mail yollarsın. ama riskli iş. bence elinle alabileceğin bi marka seç hp,samsung vs.
alienware dell in şirketi burda varmı bilmem monster fokus un,servisi sorabilirsin
Alienware Türkiye dahil bir çok ülkeye internetten satış yapmıyor, satın al seçeneğinde adres bilgilerinizi girdiğiniz bölümde Türkiye seçeneği yok. Alienware ancak ABD den tanıdığınız biri yardımıyla getirtebilirsiniz ve Türkiye'de her ne kadar DELL mahsulü bir ürün olsa da TEKNİK SERVİS DESTEĞİ YOK, ancak sahip olmanız durumunda arızalı ürününüzü kargoyla geri yollayarak ve uzun görüşmeler sonucunda tamir ettirme olasılığınız var fiyat biraz kabarık olur. </p
Monster laptop kullandım performansına diyecek yok fakat üst modellerden 1,5 saatlik pil ömrü bile bekleme, adaptörü ise adaptör mü yoksamahalle trafosumu belli değil yani o kadar büyük bir adaptörü var. Isı değerleri ise performansla doğru orantılı ayrıca teknik servis hizmeti 10 üzerinden 1.Alacağın cihazın artılarını araştırdığın kadar eksilerini de araştır benim gibi pişman olma :D
Alienware Türkiye dahil bir çok ülkeye internetten satış yapmıyor, satın al seçeneğinde adres bilgilerinizi girdiğiniz bölümde Türkiye seçeneği yok. Alienware ancak ABD den tanıdığınız biri yardımıyla getirtebilirsiniz ve Türkiye'de her ne kadar DELL mahsulü bir ürün olsa da TEKNİK SERVİS DESTEĞİ YOK, ancak sahip olmanız durumunda arızalı ürününüzü kargoyla geri yollayarak ve uzun görüşmeler sonucunda tamir ettirme olasılığınız var fiyat biraz kabarık olur.oyun için monster laptop'u önermezmisiniz?
Monster laptop kullandım performansına diyecek yok fakat üst modellerden 1,5 saatlik pil ömrü bile bekleme, adaptörü ise adaptör mü yoksamahalle trafosumu belli değil yani o kadar büyük bir adaptörü var. Isı değerleri ise performansla doğru orantılı ayrıca teknik servis hizmeti 10 üzerinden 1.Alacağın cihazın artılarını araştırdığın kadar eksilerini de araştır benim gibi pişman olma :bu arada arkadaşa cevabını vereyim
yukarda arkadaşın vermiş olduğu fokusbilgisayar link'inden alabilirsin monster laptopları.İstanbul/Kadıköy'de yerleri