Geçenlerde oyunu bir kez daha bitirdim ve artık çok baydığı için bir trainer indirdim. Bari tadı çıksın 3-5 polisten kaçarız falan dedim. İndirmişken bir de arabaların maksimum hızlarına bakayım dedim. Oyunda en güvendiğim 4 arabayı aldım.
1-Lamborghini Murciélago
2-Dodge Viper SRT-10
3-Forg GT
4-Porsche Carrera GT
Aldım bu arabaları sırayla modifiye ederek maksimum hızlarına baktım. Tüm modifiyeler ultimate iken bu 4 içinde maksimum hıza Lambo ile ulaştım(398km/h). Ama bir de seviye seviye upgrade yaparak bakayım dedim. Bu sefer de transmission(pro), supercharger(yok) ve diğerleri pro seviyesinde iken maksimum hız dodge ile 436km/h oldu. Daha sonra aynı arabaya geri kalan upgrade leri de yaptım bu sefer hız 386km/h da kaldı.Böyle birşey olabilir mi Allah aşkına siz söyleyin ya! Akıl var mantık var. Bir supercharger upgrade i ile fazladan 100hp kazandıracağınız bir araba ile upgrade öncesi 400+, upgrade sonrası 400-. Zaten Most Wanted'ı sevmemiştim. Şimdi hepten soğudum. Allah'tan M3'üm GTR'ım var da o biraz kurtarıyor durumu. Sizin bu konudaki görüşleriniz veya denemeleriniz var mı?
Most Wanted daki büyük saçmalık!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bir hız denemesi yapmadım.Anlık maksimum hız yerine,bir yolda başarı için en yüksek ortalama hızı aramak daha mantıklı gibi geliyor bana..
Ama bazı sitelerdeki forumlarda,trainersız 500`e yakın hız yaptığını iddia edenlere rastlamıştım..
Upgrade sonrası daha düşük maksimum hıza ulaşman gerçekten ilginç..Yazdığın arabalarla oynadım ama bir karşılaştırma yapmadım hiç..
Tabi ki ortalama hız daha önemlidir. Özellikle mesafe belli ise. Ancak ortalamayı da düzlüklerde çıkabildiğimiz maksimum hız yükseltir :) Bu arada 500 gübü bir hıza çıkmak bana pek mümkün değilmiş gibi geldi. Çünkü ben Dodge ile 430 a çıktığımda arabayı yolda tutmakta zorlanmıştım. 400 ü geçtiğim anda araba zıplamaya başlamıştı.
Bence de mantıksız 500`e çıkmak..İmkansız hatta..Ama bunu gerçekten ısrarla iddia eden yazılar okudum.Sanırım www.oynasana.com forumlarındaydı..