ARKADAŞLAR BEN MOTOR ALACAM ACABA NE ÖNERİRSİNİZ... BU FORUMA UYGUN MU BU KONU BİLMEM AMA YAZDIM ARTIK.......
MOTOR ALACAMDA
ne tarz bir motor? kac cc olacak? eger uzun sure kullanmak istiyorsan piyasadaki uygun fiyatli(1000-1700YTL) olanlardan kacin. mondial, celik motor ve bir cok marka cikti birden bire. gercekten uygun fiyatli goze hos gelen modelleri var. ancak bu 1500YTL lik bir motor tek tek parcalarini satin alip kendin kurdugunda yaklasik 17000YTL ye geliyor. yani adamlar motoru ucuza satiyor ama yedek parcalardan parayi kiriyor. aynasi kirilsa motordan pahali. yedek parcasini kolay bulabilecegin bir marka secmelisin...
varya egemen bılgısyar toplar gıbı motorda topladın yaa.
Amacı nedır, fıyat aralıgı, oyun ıcınmı, iş içinmi?
ben her telden calarim. cok anlamam motordan da. kendim toplamadim hic. parcalarin fiyat listesini gormustum. mondial inkiydi yanlis hatirlamiyorsam. servis ve ucuz yedek parca bulabilecegi bir marka secmeli. yoksa 1 sene sonra motor arizalanir, 1500 luk motor kendi kadar masraf cikartir. bu aralar Bandırma da sıkı denetim var trafikte. kimse kasksiz ve ehliyetsiz motor ile dolasamiyor. diger sehirlerde de varmidir bilmem.