arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.motorda honda diyorum.favorim cbr1000 fire blade
motor tavsiyesi
35arifarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.motorda honda diyorum.favorim cbr1000 fireKAWASAKI NINJA® ZX
Motor denilince İstanbul koşullarında en iyisi Honda. Servis ve yedek parçada Kawasaki de ciddi sorunlar yaşanıyor. Gerçi Z Moto bu sene arayı artık problem yok dedi ama haftaya fuarda göreceğiz
En guzel motor Harley Davidson birde Custom Choppers olur.
selam ben de aranıza yeni katıldım ama bence dünyadaki şu andaki en iyi motor suzukı hayabusa 1300cc en hızlı motordur... ama düz yolda honda ve ducati:))
Ben genel olarak Enduro-Cross Tarzlarından hoşlandıgım için En iyiler Honda Yamaha Kawasaki Suzuki Ktm Husaberg vb markaların Enduro Veya croslarıdır diyorum =>
arkadaşlar bende suzuki fzr600 var;çok iyi makine.tabi yamaha ve hondanın da modelleri çok güzel.
Harley Rockstar diyorum . Ya da kalsman olarak yükselteceksen Honda Goldwing tavsiye ederim.
Harley Rockstar diyorum . Ya da kalsman olarak yükselteceksen Honda Goldwing tavsiye ederim.Ey üyeeeee !!!!! Lütfen şu konuyu okuyun... https://www.chip.com.tr/forum/hor ... kkinda_t192054.html