selam arkadaşlar.ben a4 tech fare kullanıyorum.usb değil. 1 hafta önce de başıma gelmişti.fareyi hareket ettiremiyordum.bi kaç kere kasayı yeniden başlattıktan sonra hareket etti ancak bu sefer defalarca yeniden başlatmama rağmen sorun düzelmedi.klavye yardımıyla bu konuyu yazdım.yakınımızda bilgisayar kullanan birisi olmadığı için fareyi test etme imkanım olmadı.farenin ışığı yanıyor. ayrıca farenin içini açıp baktım hiçbir yerinde bi hasar görünmüyordu kablolar sağlamdı.Ha bir de denetim masasında ''fare'' ye giriyorum orda ''donanım'' da hiçbir öğe gözükmüyor.bilmiyorum bundan kaynaklı bi durum mu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Mouse hareket etmiyor! Acill...
Geçmiş olsun.Arızanız donanımsal tabanlı.Windows 98 zamanından beri hiç bir mouse driver a ihtiyaç duymamıştır.Tabii çok çok konfigürasyonlu mouse lar hariç.Size önerim sağlam ve çalıştığına emin olduğunuz bir mouse alıp pc ye bağlayıp denemeniz.Sorunu daha iyi tespit edebiliriz.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
yeni mouse alınır da, sorun donanımsalsa ne olacak?nasıl düzelir yani.
İlk mouse değiştirin.Ama alacağınız mouse eskisiyle aynı giriş olsun.Baktınız yine olmadı,tam tersi giriş bir mouse alın.Yani Usb ise PS/2 , P2/2 ise Usb alın.Anakart girişinde bir problem varsa bu size pahalıya patlar.En uygun fiyata bu olur.