Son 1 haftadan beri mouse'ımda donma oluyor mesela bir site geziyorum 5 saniye donuyor sonra tekrar eski haline dönüyor aynı şey masaüstü ve oyunlardaykende oluyor bu olay 10dk da bir tekrarlanıyor mouse başka pc takıp denedim hiçbir sorun olmuyor ne yapabilirim yardımcı olun ?
windows xp nod 32
Mouse'un Belirli Aralıklarla Donması ??
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
Son Düzenleme: eMacH ~ 14 Ocak 2011 16:27
Yıllanmış Üye
725 mesaj
mauseyi bana vermelisin benimki biraz eskidide
OP Üye
83 mesaj
Üye
56 mesaj
Mouse kablosuz sanırım, pillerin eskimiş olabilir. Telefonu mouse'a yakın tutuyorsan o da yapabilir, benimkide telefon çaldığında, mesaj geldiğinde vs kitleniyor.
OP Üye
83 mesaj
OP Üye
83 mesaj
Taze Üye
18 mesaj
optii eskimiş olabilir mouse kabloluysa çıkar tekrar tak bunun yanında usb yongası veya mousenin usb yongası eskmiş olabilir eğer faren usb girişliyse tabii kablosuz ise piileri eskimiş olablir :))
kablosuz kullanıyosan tercihim sna kablolu kulan her zaman için
OP Üye
83 mesaj
optii eskimiş olabilir mouse kabloluysa çıkar tekrar tak bunun yanında usb yongası veya mousenin usb yongası eskmiş olabilir eğer faren usb girişliyse tabii kablosuz ise piileri eskimiş olablir :))optik eskise diğer pcdede donardı ama ?
kablosuz kullanıyosan tercihim sna kablolu kulan her zaman iç
usb girişli veya kablolu değil yeşil girişli o bozulmuş olabilir mi ? bozulmuşsa ne yapabilirim
Yeni Üye
22 mesaj
optii eskimiş olabilir mouse kabloluysa çıkar tekrar tak bunun yanında usb yongası veya mousenin usb yongası eskmiş olabilir eğer faren usb girişliyse tabii kablosuz ise piileri eskimiş olablir :))Kablolularda çok sorun yaratıyor kablosuz olması daha mantıklı.
kablosuz kullanıyosan tercihim sna kablolu kulan her zaman iç