Arkadaşlar bana şöyle iyi ve fiyatı uygun bir optik mouse ve pad önerebilirmisiniz.
Mouse ve Pad
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bak arkadasim! Sen en iyisi optik mouse satan bir bilgisayarciya git ve orada onu bir dene. Fiyat/kullanilisli orantisina göre bir karar vermen daha dogru olur. Benim beyendigim bir mouse acaba senin hosuna gider mi bilemem. Haklisin havalar sicak ve insan kapinin önüne cikmak istemiyor. Kendini biraz zorla ! ;-)
optik mouse lar her yüzeyde işe yarar altına bir pad koymaya gerek yoktur TBCMagic de haklı
Bana kalırsada git kendin eline uyanı seç
Ben istanbulda Office var, oradan aldım. Ofis ürünleri var orada.
Ancak keyboard ve mouselar açık ve bence harika birşey. Tam elime oturan mouse bulmak benim için işkence. Şimdi bir tane buldum A4 tech Wop-33. Biraz büyük ancak elimde tamı tamına uyuyor. Aşırı rahat ettim, seçerek almak en iyisidir.
Onun dılında ben optik mouse u padsiz kullanıyorum bir sorun yok.
Aslında profesyonel olarak mouse kullanılacak ise mouse pad şart. Şöyleki; tanıdığım arkadaşlarımdan biri profesyonel olarak oyun oynuyor yani oyun oynamak artık bir iş gibi olmuş ve kendisi mouse da aldığı milimetrik oynamaları bile hesaplıyor ve bu arkadaşıma mouse pad şart ayrıca prof. bi mouse da. Kendisi logitech mx 550 kullanıyor ve yine logitech in mouse pad inden kullanıyor. Desinatör ve çizimcilerde aynı şekilde profesyonel mouse lar tercih ediyorlar.
Arkadaşımızın sorununa gelince mouse alacaksa bir bütçesi olacaktır. Biliyorsunuz 300 ytl ye kadar mouse bulmak mümkün onun için bize ne amaçla kullanacağını ve bütçesini belirtirse daha sağlıklı öneriler sunabiliriz. Benim kullandığım mouse ise a4-tech wop35 fiyatı 5$ ama benim işimi fazlası ile görüyor...
evet eyüp, o konuda haklısın aslında; ama normal bir kullanım için pad olmasa da olur diyeceğim ben yine de. Amaç önemli yani dediğin gibi. Bu arada elbette her fiyata mouse var ancak 5$ lık olan mouse bile pekala işimizi çok rahat görebiliyor.
Arkadaşlar ben a4 tech optical wireless mouse ve klavye kullanıyorum.34 dolara almıştım.Bu arada ürünün modelini hatırlamıyorum,ama oyun oynayacaksan kardeş hele mouse u devamlı çeviriyorsan (knight oynuyorumda) kesinlikle pad kullanmalısın; ama piyasada hologramlılar var sakın ola alma şekil değiştirenlerden, optic mouse çalışmıyor(ben aldım çalışmıyo valla 3,5 melyon verdiydim).onun dışında mouse mouse'tur alabilirsen lazer mouseları harika logitechin...
pad in bulunması bence yararına olur; ama dikkat et; arkadaşların dediği gibi hologramlı vs. pad lerden alma, bunlar optik olduğundan gerektiği gibi farenden verim alamazsın.
alıntı:
Gönderen : Razielpad in bulunması bence yararına olur; ama dikkat et; arkadaşların dediği gibi hologramlı vs. pad lerden alma, bunlar optik olduğundan gerektiği gibi farenden verim alamazsın.
ya çok özür dilerim dayanamadım ama raziel; sen knight oynuyomusun kardeş.Çünkü bir iki gündür raziel diye bir arkadaşla ash kesiyoruzda.Mesaj kirliliği için özür dilerim...