MOUSE yardım

Qk†ay
10-05-2009, 00:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
300 mesaj

slm arkiler. yardıma ihtiyacım var. A4 ün alev desenli x7 mousundan aldım. kullanan arkiler bilirler. mousun programında x7jump tan keystrokes ayarları yapılıyor ya hani. 4.5. tuşlara falan kısa yol çekiliyor. ben yapıyorum ama degiştirmek istedigimde yeni tuş giremiyorum. illa pc ye res atıp mousun cdsinden tekrar kurmam gerekiyor ve cd den kurarken ara sıra hata tarzı bişiyler veriyo "bu program hasarlara yol açabilir" gibisinden. bir yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

ECHELON_
10-05-2009, 00:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
Qk†ay
slm arkiler. yardıma ihtiyacım var. A4 ün alev desenli x7 mousundan aldım. kullanan arkiler bilirler. mousun programında x7jump tan keystrokes ayarları yapılıyor ya hani. 4.5. tuşlara falan kısa yol çekiliyor. ben yapıyorum ama degiştirmek istedigimde yeni tuş giremiyorum. illa pc ye res atıp mousun cdsinden tekrar kurmam gerekiyor ve cd den kurarken ara sıra hata tarzı bişiyler veriyo "bu program hasarlara yol açabilir" gibisinden. bir yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkü
o hasara neden olur yazısı ve uyarısı ile birlikte altta seçenekler vardır orda devam et var programı yükleyinceye dek devam eti tıkla sonra pc reset atar yüklenenince tekrar açıldığında pc yeni donanım bulundu uyarısı çıkar o çıkınca onu tıkla ve seçenekli olan seçnekten ileri ileri tıkla sonra kendiliğinden kurulur

Qk†ay
10-05-2009, 00:42   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
300 mesaj

scarface yav devam et diyorum zaten hep devam ediyorum mouse sorunsuz çalışıyor. bir kereliğine mousun tuşlarını atayabiliyorum ama sonra degiştirmek istedigimde olmuyor

ECHELON_
10-05-2009, 00:48   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
Qk†ay
scarface yav devam et diyorum zaten hep devam ediyorum mouse sorunsuz çalışıyor. bir kereliğine mousun tuşlarını atayabiliyorum ama sonra degiştirmek istedigimde
belki denetim masından mous ayarlarından yapılıyordur kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum sen konuyu güncel tut sabahları donanımdan iyi anlayan arkadaşlar takılır siteye onlara sorabilirsin

Qk†ay
10-05-2009, 00:50   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
300 mesaj

ok saolasın yinede arkadaş