mouse

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
AnubisSs
05-02-2004, 19:24   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

mousem da bi sorun var galiba oyunlarda filan ordunuzu hepsini seçmek için hepsini mouse ile seçersiniz ya işte bende o yarıda< kalıyo yada bi kere tıklıyorum o iki defa tıklıyo acaba maouse mı değiştirmeliyim

hasanyasin
05-02-2004, 19:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

I don't know what to do to bring you to life; but I maybe have something for your mouse. Gülümseme

Bu sorunun kaynağıyla ilgili açık olabilmem için, faren nedir, ne gibi bir şeydir tarif etsen iyi olurdu...

Gene de şunu söyleyeyim; eğer faren top oynayarak çalışan eski tip futbolcu farelerdense, topu çıkar biraz da sen oyna. Sen oynayınca canı çeker ve o da tekrar eski performansıyla oynamaya başlar. Hazır topu çıkarmışken biraz da temizle, fareyi de topu da. Bilirsin top oynarken üst baş batar...

Yok eğer faren, güç kaynağından bilgisayar kapalıyken de elektrik alabilen ve böylece bazı insanların gece lambası olarak kullanabildiği, altından ışıklar saçan, o adı da kendisi kadar esrarengiz farelerdense, o zaman bir bakmak lazım çalıştığı yüzeye. Parlak bir yüzey imlecin sıçramalar yapmasına neden olabilir. Işıl ışıl parlayan o göze, toz da kaçmış olabilir bazan fakat bu hemen kendisini belli eder zaten.

Faren eğer sadece oyunlarda sorun çıkarıyor ve imleç, arada bir takılmalardan çok, belirgin şekilde yavaş çalışıyorsa o zaman farenin günahını almayı bırak ve kendisinden özür dile. O görevini yapıyor; lakin işletim sistemin, oynadığın oyun ve diğer bazı bileşenler onun gönderdiği paketlere iyi davranmayıp, tüm veriyi horluyorlar. Bu da yavaşlamasına neden oluyor. Oyunun ekran çözünürlüğünden fedakarlık edebilirsin, XP'de isen, oyunu win98 modunda çalıştırmayı deneyebilirsin. Daha iyi bir ekran kartı almayı da düşünebilirsin tabii. Sen bilirsin...

Umarım çorbada tuz ya da baklavada şeker mukabilinden bir faydamız dokunur... Gülümseme

AnubisSs
06-02-2004, 00:51   |  #3  
OP Üye
86 mesaj

yok hem oyunlarda hem masaüstinde bu takılmayı hala ve hala sürdürüyor haysiyetsiz fareSinsi

hasanyasin
06-02-2004, 06:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Eğer ekran kartınızın kafasına takmadan, stres yapmadan kaldırabileceği çözünürlükte ve çok terlemden yapabildiği işler sırasında da fareniz ağardan alıyor, "ay dur bi dakka, geliyorum hayret bir şey, sana da yetişilmiyor ki..." tarzında davranışlar ortaya koyuyorsa, emeklilik istiyor olabilir. Bunu belli bir süre çalıştıktan sonra bizler de yapmıyor muyuz? Şükredelim ki fareler emekli ikramiyesi ve maaş istemiyorlar...

Yeni faremize geçmeden önce bir komşudan, "huu huu komşu, senin fareye bir saatliğine ben bakayım, sen çekiyorsun her gün derdini..." gibisinden bir talepte bulunarak, son bir "ücretsiz" deneme yapmakta yarar vardır diye düşünüyorum doğrusu... Gülümseme

CYRUS THE VIRUS
06-02-2004, 14:39   |  #5  
Yıllanmış Üye
209 mesaj

Senin kasayla mouse arasına bi 5$ sıkışmış sankiKahkaha

cbahtinur
08-02-2004, 16:58   |  #6  
Yıllanmış Üye
176 mesaj

Hasan abi dogru soyluyor baska bır mousede aynı sorunu verıyorsa mouseyı degıstırmen gerekır. Kablosuz ve yuksek kalıyede bır mouse ıstıyorsan Logıtech MX 700 al yanı yenı bır konu acma dıye yardımcı olmaya calısıyorum

AnubisSs
09-02-2004, 14:51   |  #7  
OP Üye
86 mesaj

şimdi bizim fareye bi iki tane şepeşilleyi çektim biraz düzel gibi ama sonu çöp olucak bu içi bozuk fareninÜzgün

nightstalker
09-02-2004, 18:01   |  #8  
Yıllanmış Üye
116 mesaj

ehheh çok komik bi topik. hasan abi bu sefer feci döktürmüşsün yani:))

futbolcu fare ha? ahaha, gerçekten çok hoş, mizah yeteneği olan bir bilgisayarcının muhabbetine doyum olmuyor doğrusu...GülümsemeGülümsemeGülümseme