MOVE MAKER

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ZAMANSIZ
29-07-2004, 11:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

MERHABA TEMMUZ CHİP CD SİNDE CHİP CODE DA MOVE MAKER 2.0 VAR DİYE GEÇİYORDU.ANCAK BEN BİR TÜRLÜ BULAMADIM.ACABA BEN Mİ YANLIŞ OKUDUM YOKSA BENİM CD DE GERÇEKTEN YOK MU.İLGİNİZE...

webaytek
29-07-2004, 11:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

yenisin şimdiden sööliim burada chip yetkilisi yok
yani bizim elimize kaldın Cool
senin cd benim cd die bişiy yoktur... cdler birebir çoğaltılıyor...
belki 1.cd değil de e-chip multimedia falan gibi ikinci bi cd veriyolar ya (o ay verdilerse tabii) onada bi bak...
bir de bulamadıysan anasayfada comboboxlar vardır hani şu bastın mı aşağıya doğru açılan liste... işte onlara da bi bak

Benim herkese tavsiyem
cd içinde arama yapın: F3 tuşuna basın - aranacak kelimelere *.htm,*.html yazıp içerik olarak da programın aklınızda kalan bir kısmını yazın - diğer türlü hem çok zaman kaybedersiniz hem de bulma şansınız azalır... EĞER BİRGÜN BURAYA BİR CHIP YETKİLİSİ GELİRSE BURAYI OKURSA SEVİNİRİM ESKİDEN CVS DOSYALARI YAPIYOLARDI SON ZAMANLARDA XLS DOSYASI VERMEYE BAŞLADILAR BU TABLOLAMAYI HANGİ ÇAYCIYA YAPTIRDILARSA SAOLSUNLAR - KİMSE ARADIĞI PROGRAMI YAZAN CD'DE BULAMIYOR... Kızgın

ZAMANSIZ
29-07-2004, 13:45   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

TEŞEKKÜRLER AYTEK YENİYİM DOĞRU UYARILARINI DİKKATE ALACAĞIM AMA CD DE O DEDİĞİN YERLERE BAKTIM YİNEDE YOK.

webaytek
29-07-2004, 14:09   |  #4  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

ZAMANSIZ kardeşim o halde buradan ikinci bir uyarı yapmak lazım...

CHIP YETKİLİSİ SEVGİLİ ÇAYCI ARKADAŞ - BAK HEM CD'Yİ YAZIYORSUN HEM İÇİNE, VAR DEDİĞİN PROGRAMI KOYMAYI UNUTUYORSUN - SEN GİT ÇAY YAPMAYA DEVAM ET...

Baba bu Chip yetkililerine (sadece çaycılar kalmış sanırım)
ulaştırmaya çalış sesini bence ama zannetmiyorum.
Belki Türkiyenin en kaliteli (?) dergisi ama HALKLA İLİŞKİLER PUANI:0 maalesef - Gönderdiğim hiçbir e-Mail hiçbir mektup yayınlanmadı [V]

sende diğer bütün dergiler varsa sana yarın hangi cdlerde de moviemaker olduğunu yazabilirim - WinXP yada ME kullanıyosan tabii - 98de çalışmaz da

Son Düzenleme: webaytek ~ 29 Temmuz 2004 14:09
ZAMANSIZ
30-07-2004, 22:18   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

senin kadar chipe yazmadım ama eğer dediklerin kadar duyarsızlık varsa bu çok kötü türkiyenin en çok satan bilgisayar dergisinin bu tutumu gözden kaçmamalı.evet yukardekiler duyun sesimizi.Kızgınsen o dergilerin adını yaz belki arkadaşlarda vardır bulmaya çalışacağım ilgine teşekkürler.

webaytek
02-08-2004, 13:50   |  #6  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

yarın elinde bil...

ZAMANSIZ
02-08-2004, 16:31   |  #7  
OP Taze Üye
6 mesaj

TEŞEKKÜRLER

webaytek
03-08-2004, 09:16   |  #8  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

şu chip dergisine bir de güzel database yapsalar müthiş bi dergi olacak ama neysee ...

Mayıs 2002 extra cd de varmış Movie Maker ama açıklamada XP/ME/98/98SE diyor ben o kısmını anlayamadım - ben her denediğimde makina xp diil çalışmaz diyodu ama neyse... Adresi Şurada da var: http://www.download.com/redir?pi ... -2194-10187903.html

bu arada sana movie maker yerine bir iki alternatif önermekte sakınca görmüyorum - VirtualDub - MPEgMediator - FlaskMPEG

ZAMANSIZ
03-08-2004, 15:06   |  #9  
OP Taze Üye
6 mesaj

ilgine teşekkürler webaytek seni chipin halkla ilşkiler görevlisi yapsak o eksiği de gideririz.kendine iyi bak

webaytek
03-08-2004, 15:10   |  #10  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

elimden geldiğince Cool