Mozilla bu Firefox tasarımlarını deniyor!

CHIP Online
03-08-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Firefox'un görünümünden sıkıldınız mı? İşte Mozilla'nın ortaya çıkardığı yeni Firefox tasarımları!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/mozi ... -deniyor_28398.html

Resimlerle: En iyi 25 Firefox 4 teması!

Firefox'da yeni bir tasarım görmeyi hayal ediyorsanız, bu hayaliniz yakında gerçeğe dönüşebilir. Mozilla, tarayıcının ileriki sürümleri için tasarım üzerinde yoğun olarak çalışıyor.

Yukarıda gördüğünüz ekran görüntüsü, Mozilla'nın denediği birçok modelden sadece bir tanesi. Sonraki sayfamızda da bu modellerden üç tanesini daha görebilirsiniz. Ancak bu örnek modellerin, sadece denendiğini ve final sürümlerde kendine yer edeceğinin bir garantisi olmadığını söyleyelim. Hatta Mozilla bu modellerin bazılarının "süresinin geçtiğini" de sözlerine ekliyor.

Tüm konu: Mozilla bu Firefox tasarımlarını deniyor!

Resimlerle: En iyi 25 Firefox 4 teması!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu Firefox tasarımları hoşunuza gitti mi?

tevfikbahadır
03-08-2011, 18:38   |  #2  
tevfikbahadır avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj

Ben zaten bu tasarımları kullanıyordum.Çünkü google chrome kullanıyorum.Gördüğünüz gibi kullanmayanlarda mecbur kullanacak google chromu öyle veya böyle :D

Kapalı Hesap (200174)
04-08-2011, 01:51   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

google chrome sevmiyorum ve sevmediğim bir tarayıcıyıda programıda kurmam opera,mozilla ve avant browser oldukça işlerimi götürüyor zaten bilgisayarım hızlı eee haliyle programlrda hızlı çalışıyor chrome çekilsin şöle kenara favori taraycım mozilla......
Zevkler Ve Renkler Tartışılamaz.......