Mozilla Firefox 3.5.1 Çıktı!
kendin direkt olarak geçmek istiyorsan geçebilirsin o güncelleştirme 2 3 gün içerisinde gelebilir belki daha fazla ;)
evet altta firefox 3.5.1 mevcut dediğinde tıklan güncellersin
NİS 2009 Safeweb ve Kartlar Oturum Açmalar eklentileri (toolbar) desteğini bu veriyor mu?çünkü 3.5 sürümü bildiğiniz gibi vermiyordu.Kurup gerisingeri silmek zorunda kalmıştık.Boşuboşuna tekrar kurmayalım diyoruz şimdi de.Hem NİS 2009 ,hem firefox kullanıcıları(bu son sürümü indiren)yardımcı olup görüşlerini iletebilirler mi bi zahmet?
güncellemeyle sürüm 3.5.1 versiyonuna yükseliyor sanki önceki sürümden daha iyi çalışıyor
yav şimdi yüklersem bütün eklentiler gidecek demi?
NİS 2009 Safeweb ve Kartlar Oturum Açmalar eklentileri (toolbar) desteğini bu veriyor mu?çünkü 3.5 sürümü bildiğiniz gibi vermiyordu.Kurup gerisingeri silmek zorunda kalmıştık.Boşuboşuna tekrar kurmayalım diyoruz şimdi de.Hem NİS 2009 ,hem firefox kullanıcıları(bu son sürümü indiren)yardımcı olup görüşlerini iletebilirler mi bi zahmet?Hayır maalesef Nis 2009 Tolbar bunda da çalışmıyor.
Yeni sürümle ile ilgili hazırlanmış bir video izlemiştim ama hangi sitedeydi hatırlayamıyorum :) Ama yeni sekme açmak ve internet geçmişini silebilmekle ilgili oldukça pratik ayarların geldiğini söyleyebilirim.
NİS 2009 Safeweb ve Kartlar Oturum Açmalar eklentileri (toolbar) desteğini bu veriyor mu?çünkü 3.5 sürümü bildiğiniz gibi vermiyordu.Kurup gerisingeri silmek zorunda kalmıştık.Boşuboşuna tekrar kurmayalım diyoruz şimdi de.Hem NİS 2009 ,hem firefox kullanıcıları(bu son sürümü indiren)yardımcı olup görüşlerini iletebilirler mi bi zahmet?Kendisi otoomatik olarak güncelledi fakat NİS 2009 Safeweb ve Kartlar Oturum Açmalar eklentileri (toolbar) desteğini desteklemiyor. Bende kaldırıp eski versiyona geri döneyimmi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Otomatik nası açılıyo güncellemeler bileniniz varmı?
araçlar ---> eklentiler kısmına gelip aktif ediyorsun.. ayrıca bir milyar kişi indirdi geçenlerde kutlama falan yaptılar.