Mozilla Firefox Hatası.

onLy_you
26-02-2010, 22:29   |  #1  
onLy_you avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

Arkadaşlar ben tarayıcı olarak  Firefoxu kullanıyorum.  işimi görüp  kullandıkdan  Sonra kapatıyorum Ve tekrar  Açmak istediğimde ise Ekranıma:  ''Firefox halen çalışıyor fakat yanıt vermiyor. Yeni bir pencere açmak için Firefox uygulamasını baştan başlatmanız ve sisteminizi kapatıp açmanız gereklidir. ''  Sürekli Bu yazı çıkıyr ve açılmıyor.  önceden böyle bişey yoktu sonradan  olmaya  başladı. yardımcı olursanız  Sevinirim.

Hayalet 26
26-02-2010, 22:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj

Görev yöneticisini açın ve işlemler kısmından firefox exe yi sonlandırın.Siz kapatmışsınız ama bir sorun nedeniyle firefox aslında hala çalışmakta.İşlemi sonlandırıp tekrar kısayluna tıklayın,açılacaktır...

Banned
26-02-2010, 22:37   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bu aralar firefox ta çok sık güncellemeler oluyor muhtemelen ondan yada kapatırken sekmeleri kaydettiğinizdendir. Bu durumla karşılaştığınızda görev yöneticisinden görevini sonladırıp açmayı dneyin. Çok sık karşılaşacağınızı zannetmiyorum.

recycle bin
26-02-2010, 23:18   |  #4  
Yıllanmış Üye
284 mesaj

bir de  not defterine
kill firefox.exe

yazıp bat dosyası olarak kaydedip, kapanmamakta ısrar edince kullanın. rahatlatır.

onLy_you
27-02-2010, 17:02   |  #5  
onLy_you avatarı
OP Yeni Üye
35 mesaj

evet  bende  dediğiniz gibi artık görev yöneticisinden  sonlandırarak kapatıyorum  firefoxu. ama  önceden böyle bişey yoktu. sürekli güncelleniyor ondan oluyor sanırım. ama daha nereye kadar böyle yapıcak  merak ediyorum

onLy_you
27-02-2010, 22:42   |  #6  
onLy_you avatarı
OP Yeni Üye
35 mesaj
Alıntı: ~~€zgi~~  
Firefox seviyorsn diye böyle sıkıntı çekmene gerek yok tarayıcılar biz kullanmamız için var sevmemiz için değil chrome yi ya da opera yı kur onlarla gir yok ben firefox u seviyorum diyorsan flock kur firefox a çok benziyor tek eksiği ingilizce olması
Peki Senin tavsiyeni uygulicam. Tşk Ederim.