dh ve bi kaç forum sitesinde resimdekiler gibi sorun yaşıyorum acaba sorun ne olabilir mozilla son süürm kullaıyorum java vede resimleri gösterme açık sorun ne olabilir ??
Mozilla Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
800 mesaj
Mozilla yı güvenli kipte açınca da aynı sorun oluyor mu? Başlat menüsünde bulabilirsiniz.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
NoScript eklentisini kullanıyorsan devre dışı bırak ve bir daha forum sayfalarını açtığında bu hatayı yinelerse CTRL+F5 tuşlarına aynı anda bas.
Yıllanmış Üye
379 mesaj
Mozilla kalitesinden ödün vermeye başladı artık Chrome 3 Kullanıyorum tavsiye ederim...
OP Yeni Üye
47 mesaj
güvenli kipte de aynı şekilde devam etti tüm çerezleri sildim yine olmadı nonscript eklentisi yok neyden kaynaklanıyo olabilir. :/
OP Yeni Üye
47 mesaj
evet dediğinizi yaptım ama birşey değişmiyor çerezleride sildim yine tık yok.linkini verdiğiniz yerdeki gibi cache ss side aldım :S
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
CTRL+F5 benim bu sorunu çözdüğüm tek yol olmuştu sen olmazsa mozillayı kaldırıp bir daha kur.
Ya da;
Selçuk İslamoğlunun anlattığı ayarlar seçiliysede gerekli yerlerdeki tikleri kaldır.1. Bağlantı: CSS ve JSdosyaları, yani siteye şeklini şemalini verenler diyeyim, genelde çoknadir yüklenirler her siteye girişinde. Bunun için cache ayarlarındaveya güvenlik ayarlarında bir iki değişiklik yapmış olabilirsin.Örneğin, "tarayıcıyı kapattığında geçmişi sil" gibi. Bunlar Seçenekler-> Gizlilik sekmesinde, Özel veri kısmında "Önbellek" adıylabulunurlar. Eğer tarayıcıyı her kapattığında bilgiler silinsin deişaretliyse, her zaman bu dosyaları tekrar tekar yüklemek zorundakalırsın.