arkadaşlaar ben mozilla firefox u indirdim şimdi internet explorer ı kaldırmamın bi sakıncası varmı
mozilla
TuğsanYok, ama bence kaldırma, bazı sayfalar firefox'da düzgün görüntülenmeyebilir.
bencede...
TuğsanYok, ama bence kaldırma, bazı sayfalar firefox'da düzgün görüntülenmeyebilir.ARKADAŞIMA KATILIYORUM ÇÜNKÜ BAZI SAYFALARI MOZİLLA AÇMIYOR O YÜZDEN SİLME KALSIN
TuğsanYok, ama bence kaldırma, bazı sayfalar firefox'da düzgün görüntülenmeyebilir.ewet katılıyom bencede kaldırma
djpiresarkadaşlaar ben mozilla firefox u indirdim şimdi internet explorer ı kaldırmamın bi sakıncası varmıArkdaşaım kaldırsan bi zararı dokunmaz fakat neden kaldırmak istiyorsun anlamadım doğrusu...Sonuçta iexplorede çok gerekli.Mesela microsoftun sitesine girerken falan
YamayArkdaşaım kaldırsan bi zararı dokunmaz fakat neden kaldırmak istiyorsun anlamadım doğrusu...Sonuçta iexplorede çok gerekli.Mesela microsoftun sitesine girerkenNe Neden Firefox Girmiyormu Microsoft'un sitesine ???
Kaldırmanın ne geregi var. Bırak kalsın birde operakur tam olsun.
flox13nKaldırmanın ne geregi var. Bırak kalsın birde operakur tam olsun.katılıyorum.bazen 3 tarayıcıda birbirinin eksiklerini tamamlıyor.kaldırmak yerine operayıda kurup internette oluşabilecek sorunları en aza indirmek mümkün..
kullanmıyor bile olsan internet explorer i sisteminden kaldırmanı kesinlikle önermiyorum.daha önceleride bu forumda tartışılmıştı,araştırman uzun sürer ama bulursun.
byburak2009Ne Neden Firefox Girmiyormu Microsoft'un sitesine ???Şimdi giriyor olsada eskiden girmiyordu. Ayrıca Microsoftun bazı sayfaları İe olmadan görüntülenemiyor.
ie yi neden kaldırmak ister ki bir kullanıcı, en azından geçmiş günlerin hatırına tutar yani :)
ben ie8, wyzo ve chrome kullanıyorum, firefox ile ilgili çok doyurucu bilgiler alamadığım için denemedim henüz, ama opera fun ları o kadar övüyorlar ki operayı, sanırım onu da ekleyeceğim internet mahşerinin 4. atlısı olarak..
onur1666wyzo zaten firefoıx tabanlı:)evet firefox kodlarının bir editi
Mustafa Canevet firefox kodlarının birtebrikler..
Firefox'un giremediği yere bi örnek gösterir misiniz???
firefoxun giremediği yer değil de, girdiği bir yer olarak örnek verebilirim :)
mynet oyunda king oynuyorum bazen, geçen akşam ie ile girdim oyun içindeyken kilitlendim.. kapattım chrome ile girdim aynı şeyi yaşadım ve şimdiye kadar kullanmayı düşünmediğim(ihtiyaç ta duymadığım için) firefox kurdum ve onunla denedim, ne takılma yaşadım ne de başka birşey ve şimdi firefox kullanıyorum sürekli..
KaaN06Firefox'un giremediği yere bi örnek gösterir misiniz???Windows güncelleme sayfası :)Explorer'i kaldırmanda zarar yok diyen arkadaşlar acaba kaç defa Exploreri bilgisayarlarından kaldırdılar?
isteseniz kaldırmayı deneyin sonrada görüşlerinizi buraya aktarın. bakalım okadar rahat kaldır demeye devam edebilecek misiniz :)Exploerer 6 ise o durmasın. onun yerine 8'kur ve o sürekli kalsın ve kaldrımayı da deneme :)
internet explorer kene gibidir, sisteme yapışıktır.
kaldırısanız birçok soruna davetiye çıkarırısınız.
kısayolunu filan dil gözünün önünde olmasın çok istiyorsan :D
ben öyle yaptımda.
Ancak firefox doğru seçimmi bilmiyorum Opera ve Google Chrome var kat ve kat hızlı ikiside firefoxdan.
Gerçi internet explorer kullanmada ne kullanırsan kullan kardeşim ya :)