slm arkadaşlar.ben 1,5 yıldır vista kullanıyorum ve hiç format atılmadı pc me.pc yi ilk actıgımda mozilla firefox cok yavaş acılıyo en az 1 yada 2 dakika sürüyo acılması.acaba neden kaynaklanıyo.
mozillanın gec acılması
mcafee231.5 yılda hiç format atılmamış bir vista açılınca 10 dk kendine gelemez ki firefox'u açsın.Hele birde sistemin düşükse;Bu yüzden olduğuna %100Ben de atmadım ama diğer programlar çok hızlı açılıyor. XP ile karıştırmayın...Firefox eklentilerini kaldırıp, öyle açmayı dene. Ama genel olarak, son sürümlerde Firefox diğer browserlara göre çok daha yavaş açılıyor.
Firefox'un daha hizli acilmasini istiyorsaniz kisa yol taget kismina
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" /prefetch:1
yazınız.
Şöyle yapın firefox kısayolun üzerinde sağ tuş yapın özelliklere girin..
Hedef yazan kısımda zaten "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazıyor olacak bunun en sonuna bir boşluk verin ve /prefetch:1 ekleyip kayıt edin..
sanırım bu sorun senin bilgisayarın ile alakalı bir sorun değil nedense firefoxun son sürümü bende de geç açılıyor.tarayıcıyı hızlandırmak için sık sık ccleaner türü programlarla geçmişi temizlemen iyi olur.
Firefox'un daha hizli acilmasini istiyorsaniz kisa yol taget kisminaaga süpersin ya anında hızlandı teşekkürler
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" /prefetch:1
yazınız.Şöyle yapın firefox kısayolun üzerinde sağ tuş yapın özelliklere girin..
Hedef yazan kısımda zaten "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazıyor olacak bunun en sonuna bir boşluk verin ve /prefetch:1 ekleyip kayıt edin..
mozilla frefox açılırken 1 dakikadan fazla bekliyordum,açıklamanızı okudum ve uyguladım,şimdi 2-3 saniyede açılıyor,çok teşekkürler..
Ya şöyle bir sıkıntı var.Firefox da crhome da donanım firmalarına hizmet etmekte.Buna microsftta dahil.Yeni nesil ekran kartları işlemciler ramlar vs de firefox çok hızlı açılıyor.Firefoxsun son sürümleri böyle eski sürümleri uçuyor.XP de herşey çok hızlı çalışıyor kısıtlama yok onuda çözemedim gitti.
benim p4 ht 3.0 amd 4350hd 2gb ram olan makinaya windows 7 kurmuştum mozilla ilk başta çok hızlı çalışıyordu güncellendikçe chorme da firefoxda çok acayip agırlaştı formatta attım yine aynı sonra eski sürümlerini buldum yükledim uçak gibi.Hızlılar.ie hangi marka model olursa olsun hep hızlı.Yeterki orjinal windows kullan.
Sürekli güncelleme geliyor ne değişiyor.Herşey aynı.Nvidia da amd dede intelde sürekli güncelleme geliyor.Ne degişiyor.
Hızı düşüyorlar yazılımla.
Bakın bugun windows 8 çok hızlı windows 9 çıkmasına yakın hızı çok düşücek.windows 7 şuan öyle oldu hız bitti.Hantal güncellemelerle şişirilmiş bir sistem haline geldi.20 veya 30gb yer kaplıyor.
windows 8 en fazla kapladıgı max alan 15 gb tır.Ayrıca win 7 de hdd şişkinlik yapsın diye çok fazla gizli dosya var.Sdd satın alın diye.
Windows 8 de ssd olmadanda kullanabilirsiniz aynı xp gibi.Oyüzden hızlı açılıyor hızlı erişiyorsun dosyalara.
Bana cevap veren biri düzgün konuşsun saçma sapan şeyler söylemesin..Beni rencide ederse küfür ederim.Ona göre cevap verin.İnsan gibi konuşun hayvanlara verdigim cevap bellidir.
"sosyalli denen insan engellenmiştir yazdıkları beni ilgilendirmiyor görmüyorumda havlamaya devam etsin."
Bunları ben kaile almiyorum cevap yazdıklarındada görümüyorum engelliler.Oğuzhan ve sosyalli clouss hariç.Digerleri herkezin içinde benden özür dileyerek kendilerini açtırabilirler.Ancak ozaman muhatap alırım.Pankeras abilerinden izin almaz zaten.Diğerleri agır küfür etmiştir bana.Dimonds hariç.