arkadaşlar ben www.mp3skull.com dan mp 3 indiyorum birşey olurmu
mp 3 indirmek yasakmı ?
hiç bir şey olmaz daha korsan cd yi engelleyemiyorlar kaçak müzikten yargılanman herhalde 7 milyonda bir olur gönlünce indir hiç bir şey olmaz herkez indiriyor ve hiç bir şey olmuyor indiriyorlar ve hala indiriyolar ama ttnet müzik çok güzel bir uygulama
saol kardeşim siz yani chip online nın fenomenleri olmasa bu forum batar :DD
https://www.chip.com.tr/forum/hataya-bakin_t227993.html arkadaşlar bide şşuna bi göz atın
Bence ttnet müzige üye olmalısın üye olmak ücretli ama fiyatların öyle çok abartı olmadıgını düşünemiyorum gerçekten çok düşük miktarlarda bir ücret vererek orada belirtilen sayı kadar mp3 indirebilirsin. Tamam belki yasal olarak suç ama korsan indirmenin ama ceza alacagını zannetmem ama genede bence korsan kullanma sonuçta Kul hakkına girersin :)
Bu işler için kul hakkına girersin falan denmez. Zaten adam sanki bu şarkıyı yaparken kesinlikle herkes orjinal alıcak diye yapmıyo. Ayrıca şu korsan oyunlar içinde kul hakkı denilmez.
Geçen sene FM 2010 Dünyada en çok oynanan 3.cü ülke bizmişiz. Oyunda iyi bir ingilizce gerektirdiği için , çoğu kişi Türkçe Yama indiriyo , neden bu kadar çok oynayan olduğu halde türkçe olarak çıkmıyo oyun ? diye sormuşları. Cevap ta: Satışların %97 ( küsüratıda vardı hatırlamıyom ) korsan olduğu için türkçe olarak oyunu çıkarmıyorlarmış. %90 'ın altına inerse türkçe yaparız demişlerdi. Yani ben internette öyle okudum.
Zaten bu oyunları veya şarkıları yaparken korsan alıncagı belli. Ayrıca devletimizde dogru düzgün korsan oyun , şarkı , kitap vs. satan yerleri kapatsa korsan alım durur ama nerdeee... Sinemalarda çıkıyodu hani
Telefon Çalmazsınız , Çanta Çalmazsınız , Korsan Film izlersiniz. Korsanlık bir suçtur suça ortak olmıyalım. Ülkenin %95 i suça ortak oluyorsa , o suç olmaz. Ne yazık ki Azınlık olan orjinal şeyler almaya özen gösteren kişiler. Bende suça ortağım.
nasıl oluyor o kardeşHocam ttnet müzikte müziği online dinlemek ücretsiz.Müziği online dinleyekcemiş gibi açıyorsunuz ve downloadhelper da yakalıyor.
Açıkçası bende korsan mp3 indiriyorum ama orjinal grup tişörtlerini alır param yettiğince konserlerine giderim.Şöyle 5 tl yapsalar müzik cdlerini alırım ama her cdye 25-30 tl verince özellikle bazı albümlerdeki tek bir müzik için 30 tl vermek paramı bitiriyor
:D beyler şu sorunumanada göz atın
https://www.chip.com.tr/forum/hataya-bakin_t227993.html
Tamam kardesim hakklısın o parçayı yapan sanatçı veya bir bilgisayar oyununu üreten firma illaki komple orjinal kullanılacak diye bakamıyor elbetteki birileri kopyalayıp torrente veya vb yerlere atıcak ihtimalinede bakıyor ama onlar açısındanda gönül isterki orjinal kullanılsın ister istemez onlarında maliyet vb olarak etkiliyor korsan kullanımı :) Haklısın devlette pek sıkı degil bu konuda adam açık açık dükkanında korsan içerik satıyor kabul ediyorum bende zorda kaldıgım zaman korsan kullanıyorum ama mesela 1 haftada korsan alacagım oyun için 3 hafta para biriktiriyorum ama elimden geldigi kadarda orjinal kullanmaya çalışıyorum sonuçta karşıdaki kişininde emegi var :)
güzel devletimiz cd lere verginin vergisinin vergisini kaydoğu için malesef bizde korsan alıyoruz beyler amerikadan psp için aldığım oyun amerikada oyunu 7 dolara alırken burda oyun 160 tl verginin vergisi kendini her yerde konuşturuyor oyuncuların yerinde olsam bende öle yapardım. devletim sağolsun bir orjinal cd 100 tl (yeni çıkanlar için) oyunu ucuza alabilmek için 4-5 yıl bekleyip öyle almak gerekiyor. buda sabır ister.
saol kardeşim siz yani chip online nın fenomenleri olmasa bu forum batar :DD
chıp sağolsun saol kardesim