MP3 cd si hazırladım ama aracımda çalamıyorum. CD ye nasıl kopyalamam gerekir. yardımcı Olursanız sevinirim.
mp3 cd si hazırlamak
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 09 Şubat 2009 23:42
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
Sanırım veri diski oluşturmuşsunuz, o yüzden çalmıyor arabanızda. CD'yi herhangi bir CD yazma programı ile oluşturun. Müzik CD'si seçeneğini seçin.
Yıllanmış Üye
165 mesaj
Yani eğer Neroyla cd yi yazıyorsanız Ses cd si oluşturu tıklayıp aracanaız hangi formatı destekliyorsa (mp3,Track vs.)uygun seçenek ile Cdinizi oluşturun.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
CD yazma programı yoksa bilgisayarınızda ve indirmeniz gerekiyorsa Ashampoo Burning Studio'yu indirin. Küçük boyutlu, işlevsel bir yazılım. Solda Müzik Yak veya Riple yazıyor. O seçeneğin üstüne geldiğinde sağda Bir ses cdsi oluştur seçeneği çıkar. Ona tıkla ve eklemek istediğin müzik dosyalarını ekle. Sonra CD'yi yazdır.
OP Yeni Üye
25 mesaj
neroyla hiç denemedim önerin için teşekkür ederim
OP Yeni Üye
25 mesaj
doganogulturkCD yazma programı yoksa bilgisayarınızda ve indirmeniz gerekiyorsa Ashampoo Burning Studio'yu indirin. Küçük boyutlu, işlevsel bir yazılım. Solda Müzik Yak veya Riple yazıyor. O seçeneğin üstüne geldiğinde sağda Bir ses cdsi oluştur seçeneği çıkar. Ona tıkla ve eklemek istediğin müzik dosyalarını ekle. Sonra CD'yi yazdır.