merhaba,
elimde klasik müzikler var ve formatları .APE bunları MP3 formatına çevireceğim yalnız en iyi ses kalitesi hangi oranda olması gerekiyor veya MP3 formatında en iyi ses oranı nedir?
paylaşımlarınızı bekliyorum...
teşekkkürler...
merhaba,
elimde klasik müzikler var ve formatları .APE bunları MP3 formatına çevireceğim yalnız en iyi ses kalitesi hangi oranda olması gerekiyor veya MP3 formatında en iyi ses oranı nedir?
paylaşımlarınızı bekliyorum...
teşekkkürler...
katılıyorum. belirgin bi farkı yok.
ben katılmıyorum arkdaşlara, 96 kbps 44khz stereo bir mp3 ile 320 kbps 44 khz stereo bir mp3 arasında dağlar kadar fark var.
320 kbps, çok berrak, en az kayıplı, en yüksek mp3 kalitesidir.
birde şu var 256 kbps ile 320 kbps lik mp3 ler arasındaki bazıları anlayamabilir. Anlamak için
çok hassas müzik kulağı olması lazım.
320 kbps BIT değerinde mp3 ler daha güzel oluyor gerçekten...bizzat ddenedim , duydum...
sanırım az da olsa ses sistemine de bakıyor..2+1 ses sistemimde hiç fark yok desem yeridir ama 5+ 1 de öle değil .....
ben mp3 320kbps dinliyorum sıkıştırma nekadar çok olursa kulaklara okadar çok zarar veriyor wma yıda denedim pek farkı yok gibi hd mp3 denemek istiyorum nasıl yapıcamı bulamadım daha daha kalitesi audiyoya yakın ama daha dinleyemedim