Selam arkadaşlar mp3 player alıcam'da ne alacağımı tam olarak bilmiyorum sizden yardım istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler...
APPLE iPod shuffle
SONY NWDB103B
SİZCE HANGİSİ ARKADAŞLAR ??
Selam arkadaşlar mp3 player alıcam'da ne alacağımı tam olarak bilmiyorum sizden yardım istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler...
APPLE iPod shuffle
SONY NWDB103B
SİZCE HANGİSİ ARKADAŞLAR ??
http://www.hepsiburada.com/produ ... 1&productid=bd50966
buyur kardeşim sana çok arayıp buldum...
senın dedıgınde guzel hataylı arkadasım .ama bence mp3 dedıgın bıraz elıne aldıgında hıssetceksın ipod lar cok ınce ve hafıf sahsen ben begenmedım carlıgıyla yoklugu bir gıbı .hep phlıps ın gorunusude muhtesem
Ben apple ipod shuffle öneririm. Bizzat kullanıyorum ve sorun yok. Gene de kendin bilirsin.
hiko91senın dedıgınde guzel hataylı arkadasım .ama bence mp3 dedıgın bıraz elıne aldıgında hıssetceksın ipod lar cok ınce ve hafıf sahsen ben begenmedım carlıgıyla yoklugu bir gıbı .hep phlıps ın gorunusudeEvet aynen..
mystical93Ben apple ipod shuffle öneririm. Bizzat kullanıyorum ve sorun yok. Gene de kendin bilirsin.Dostum şimdi ipod'u kullanıyorsun şikayetin yok güzel sormak istediğimses nasıl ?
kulaklık kalitelimi ?
şarj iyi dayanıyormu?
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...Son Düzenleme: ENIGMA ~ 25 Temmuz 2008 21:21
Bende fikrimi açıklayayım iPod'da kulaklık ve ses kalitesi iyidir Sony'de de iyidir ama pil ömründe Sony daha iyidir üstelik iPod Shuffle'da ekran yok sanırsam o yüzden o iki model arasında Sony derim...
hmm anladım yorum için teşekkürler... Coşkun OLCA