Arkadaşlar iyi günler.
Öncelikle PC'ye yeni format attım; media player 11'i yükledim ve sonra nero 9'u yükledim ve haliyle nero showtime'de yüklendi. Ardından müziklerimin bulunduğu klasöre girdiğimde tüm müzikler nero showtime simgesinde gözüküyordu. Bende bu simgeleri mp3 (windows media audio) simgesine çevirmek için sağ tık/değiştir'den windows media player'i seçtim (bunu yapınca simgelerin doğru simgede gözükmesi gerekiyordu) ama sadece 2 tane müzik, mp3 (windows media audio) simgesine çevrildi, diğer hepsi yalnış simgedeydi. Aşşağıdaki resimde göreceğiniz üzere sadece 2 tane mp3 doğru simgedeydi ama diğer mp3'ler yalnış simgede gözüküyor.
Zaten nero 9'u yükledikten sonra tüm mp3 formatlı müziklerin simgesi "NeroShowtime" simgesi olarka gözüküyordu ve ben bu dosyalara sağ tık/değiştir'den "Windows Media Player"i seçtiğimde bile simgeleri değişmiyordu onun için nero yüklendikten sonra kodeki kuruyordum simgeler media player simgesine dönüşüyordu ardından sağ tık/değiştir'den windows media player'i seçtiğimde mp3 dosyaları "(windows media audio)" simgesine dönüşüyordu doğrusuda buydu. Keşke önce nero 9'u, sonra media player 11'i yükleseydim belki bu simge sorunu oluşmazdı.