selam arkadaşlar bern bazı sayfalardan ses dosyaları indiriyorum uzantıları bu şekilde" mp3.zip.jc!" zipte açılmıyor acaba sondaki " jc " uzantısı ne oluyor bana yardımcı olursanız sevinecem şimdiden teşekkürler
mp3.zip.jc! müzik uzantıları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen sadece jc uzantısını soruyorsun öyle değil mi?Yani öteki kırmızıile yazdıklarını biliyorsun?Ama ben söyleyim.
Mp3:Bu bir ses formatıdır.Bunu medıa player ve wınap vb. tarzı programlar açar.
Zip:Sıkıştırma programı.Bunu wınzıp veya wınrar tarzı programar ile açarsın.
Jc:Bunu ilk defa duydum.Ben de bilmiyorum..
bende ilk defa duydum ve hiç karşılaşmadım
jc! dedigin sey su:
1-Flashget ile download etmeye baslam1s1n ama yar1da b1rakm1ss1n.Bu sebepten flashget böyle bir yar1m dosya olusturur.
2-Zip halinde s1k1st1r1lm1s bir dosya
3-Ismi ise mp3-yani uzant1 deg1l...
flashget programının eski adı JetCar idi. O an indirdiği ya da yarım bırakılmış dosyaların isimlerine jc! uzantısı ekler. indirme tamamlanınca bu uzantıyı siler ve dosyan inmiş olur...
bende flash get kullanıyorum ama hiç dikkatimi çekmedi bi bakayım
henüz indirilen bi dosyanın ismine bak
diablo biraz anlatmış ; )
download işlemi bitmemiş dosyaların sonuna kendi kodunu(js) ekliyor
indirme işlemi bitince de kendi uzantısını kaldırıp normal haline bırakıyor.
ama serverden indirdiğin dosya bitmiş olduğu halde js li görünüyorsa da bu dosya servere yanlış eklenmiş(eksik)
yani falshın suçu yok
.jc uzantısı olmasını flashgetten kapatabilirsin. araçlar -> seçenekler -> "dosya indirilene kadar .jc dosya uzantısını kullan" seçeneğinin yanındaki tiki kaldır. böylece indirirken o uzantıyla indirmez.
arkadaşlar *.jc (Jet Car) Flash Get adlı download programının uzantısı. download henüz bitmediğinde o uzantı ile kalıyo dosya
ARkadaşlar,aynı cevap çık kez berildi lütfen tekrarlamayalım kalabalık oluyor...
Diablo50 nin dediği gibi bu flahsgetin sen indiriken yarım bıraktığın dosyaya verdiği ek bir uzantı diyelim.
dosyayı tam indirdiğinde "mp3.zip.jc!" olan uzantı mp3.zip şeklinde olur. vede dosya tam inmediği yarım kaldığı için açamıyorsun. kolay gelsin