arkadaslar yei bi mp4 çalar aldm sony nwz a815/b.. sorunum su.. içine attıgım mp4 leri acmıyo file format is not supported yazıyo.. tmm format uymuyo diyo ama içine demo amaçlı bi trailer koymslar onun formatıyla attıgm video aynı aşagıdaki resimdede gördünz gibi.. spidermani açıyo ama bnm attıgım videoları nie acmıyo fikri olan vamrı
mp4 çalarda sorun (sony)
Sanırım videoyu mp4 formatına çevirirken yazma hızını yüksek yaptınız. Aynı işlemi bu sefer düşük çözünürlükte yapmayı deneyiniz.
Saygılar
ben çevirmiyorm mp4 leri hepsini netten indirdim... içindfeki videonun hız olayını nası öğrenebilirm veya hangi programla düşürebilirm..
Dosyalar hakkında bilgiyi http://mediainfo.sourceforge.net/tr adresinden indireceğiniz MediaInfo aracıyla öğrenebilirsiniz. K-Lite Codec Paketiyle beraber de geliyor bu uygulama. Ya da KMPlayer'da filmi açın Alt+J'ye basın. Dosyanın ekran çözünürlüğü, saniyedeki kare hızı (FPS - Frame Per Second) gibi değerlere göre dönüştürme yapabilirsiniz. Cihazla birlikte dönüştürme yazılımının olduğu bir disk olmalı kutusunda.
Cihaz için firmware güncellemesi varsa onu yükleyebilirsiniz. Resmi sitesine bakın.
ynaıda verilen cd de convert programı yok media player 11 bide mp3 le ilgili bi yazılım var..
dediğni linkten indirdim o programı bisürü bilgisini gösteriyo bn anlamadm acıkcası napmam gerektiğini :(
her mp4 formatı aynı değildir. bende ki psp her mp4'ü açmıyor. uygun bir converter programında seçecen psp için seçenek olanları da var. ben öyle yapıyorum. sony mp4 diye bir seçenek var mı bilmiyorum olması lazım. mp4'ünün kullanma klavuzuna bak hangi çözünürlükleri destekliyor ve diğer ıvır zıvırını sonra ayarları kendi elinle gir ve convert et.
Her mp4 Formatı Mp4 Die Kaydetmez Çoğu acc Formatı Olarak Kaydeder (Bu Ses İçin Tabi..)
(NeroRecode)yle Tam Mp4 Formatına Kaydetebilirsin
bhsttıgm mp4 videoları NeroRecode ile playera uygn hale getırebılrmıym?
Dene Arkadaşım...Bişey Kaybetmezsin