abi bana bi soni mp4 geldi kaçak tahmin ediyorsam klip atıyorum açmıyor bende bi proğramvar mpg1 mpg2 mp3 formatına dönüştürüyorum açmıyıor avi wav mp3 formatında attım olmadı mp4 formatı vob wma abi nasıl olur bu bana bi proğram önerebilirmisiniz? nolur yardım
mp4 formatı
kodunu bilmiyorumda usbyetakınca pc ye rock mp3 yazıyor sony yazıyor ustunde hafıza kartı girişi var ekranınyanında yuvarlak menusu karşısında yuvarlak aperlör var ikisinin ortasında play tuşu
mp3 wma wav gibi ses dosyaları açıyorda video yu yapamadım bende video çevirici proğramvar tüm formatları tek tek denedim yine olmadı lütfen yardım
firmware güncellemesi yapmalisin.uygun firmware i bulmanin tek yolu (kaçak ürün olduğu için) içini açıp bakmak. ordaki modele göre uygun firmware i bul ve MP4 Player Utilites yazilimiyla güncellemeni yap.
abi fazla anlamam o işlerden ama senin dediğin proğramı buldum mp4 kaçak olduğu için yani bozulursa elimde kalır mp4 ün içinde settinge girdim orda bi yerde ver: 000.000.0017 yazıyordu işimize yararmı mesela avı yi tanıyor ama no error diye bişey diyor neyapa bilrim bana yardım edin msn adresim bykudo@gmail.com nolur biri yardım etsin daha yeni mp4 üm 2 haftalık aldığım yere gittim proğram şuan yok 1 hafta sonra gelir dedi ama bişeyden anladıkları yok onların videoyu çözemezlerse geri verecem
amv conventer ve klipler:
ve www.afsin.tk da