mp4 player hakkında yardım edin lütfennn

aysegul35
23-08-2007, 02:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

goldmaster 411 mp4 player aldım. yüklediim videoların hiçbirini oynatmadı. cdsinden tekrar güncelleme yaparken kapandı ve şu an açılmıorrrAğlıyorgüncellemede "this firmware destroyed by some reason" die bi yazı çıkıor. bir günlük bi ürünü tamire göndermek istemiorummm  napmalıyımm? lütfen yardım edinnn Ağlıyor

tolu_en
23-08-2007, 08:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
170 mesaj

Kitapcığına Kullanma klavuzuna iyi bak kitapcığın sonlarına doğru firmware güncellemesi ve yazılım yenilemesi nasıl yapılacağı detaylı olarak açıklanmış...Bende MP4-211 var ordan biliyorum şunuda belirteyim bu playerla beraber gelen yazılım video converter biraz salak convert etmiyor farklı bir yazılım denemeni tavsiye ediyorum gerçi ben ucuz olası ve depolama alanı açısından aldım o küçücük ekranda ne izlenebilir ki zaten...

benersince
23-08-2007, 08:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

güncelleme ile ilgili bir dizi yanlışlık yapmışsınız reset atmayı yada fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin olmassa servis götürün

Borga-x
23-08-2007, 08:55   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Eger bu şekilde bir uyarı veryorsa demekkı cıhazınızı tam şarz etmeden Firmware guncellemesı yapmak ıstedınız veya PC kilitlendi veya elk. kesildigi için kapandı. Buda cıhazın fırmware'ını yenılerken bozulmasına neden oldu. Yapmanız gereken ıkı sey var. Kullanma kıtapcıgındakı öneri ve uyarıları okuyun eger bunlar fayda etmezse yapacagınız ikinci sey ne yazıkki teknık servıse götürmek olacaktır. Firmware bozulan bır cıhazı ancak tek.ser. veya bu işten iyi anlayan bırısı duzeltebılır.

Death_Time
05-09-2007, 22:36   |  #5  
Taze Üye
4 mesaj

bendede mp4-211 war ama mp3 de cızırtı var nasıl önliyebilirim?