Philips GoGear MP4 çalar SA2ARA04KN Aria 4GB* FullSound™
Video oynatma
Desteklenen formatlar:
WMV9
MJPEG (.mp4)
Aldıgım mp4 calara flv ve wmp dosyalarını nasıl donusturup yuklemebılırım.....
mp4 playerdakı video format sorunum yardım lutfen.
Ücretsiz olarak Format Factory programı ile mp4 e çevirebilirsin
mp4e cevırdığım dosyalrıda acmıyor? video formatı desteklenmiyor yazıyor...ne yapmalıyım lutfen yardım edin
Programdan Modelini seçerek tekrar çevir.
Not:Başka video çevirici programları ilede yaparsın fakat şu şartlara uymalısın yok ben uğraşaman dersen önerdiğim programda zaten bu özellikler kayıtlı resimdekilerini uyarsan çalıştırır.
Video Çözünürlüğü 320X240 olacak
FPS 30
Bit değeri Max 512 KB
EĞER OLMASSA FORMATI '''WMV'' FORMATINA ÇEVİR.
resimdeilerin aynısı yaptım ama olmadı acaba playerda bır sorun olabılırmı ?
sorun olacağını zannetmem...Peki wmv9 formatına çevirdinmi şimdi baktım özelliklerini mp4 desteği yok wmv9 desteği varmış
eğer içinde bi örnek video varsa onu upload edersen yardım edebilrim ben bir tane çevirdim wmv9 bunu indir dene
6 alternatif
http://www.multiupload.com/WGO4QQQ45Q
Şimdilik benden bu kadar....
kemalsunalın videosunu hangi programla yaptın format factory de wmv9 yok wmv2 var(v.260)
başka bilen yok mu wmv9 a nasıl çevrilir?
Kemal Sunalın videosunu AVS Video Converter programı ile yaptım...
Burada programı ve Resimli anlatımı var
teşekkürler ayarları öyle mi yapacaz diğer ayarlarıda söylersen :) çok makbule geçer.
MFPEG mp4 değildir.
M-jpeg sıkıştırma tekniğidir
Günümüzde de kullanılan en eski kodeklerdendir. Hareketli JPEG anlamına gelir. Ucuz ve düşük performanslı DVR’ larda kullanılır.
MJPEG verimsizdir. Kaynakları yoğun kullanır ve yüksek depolama alanı tüketir. Bant genişliğini sömürür buda network iletimine engel olur.
bit değeri 512 derken orada 718 olarak yazlmış var onu 512 yapcam dimi
philipsin sitesine girerek ordan cıhazının sürümünü yaz ve kılavuzlar bölümünden converter adlı bi rar dosyası olcak onu indir