Öncelikle herkeze selam arkadaşlar. Ben internetten bi film ilndirdim ve uzantısı mp4 ve 9 parça. İnternette videoların uzantısını değiştirmek çin program buldum ama değiştirdiğimde videonun görüntü kalitesi düştü. Bu durum beni rahatsız etti ve bende değiştirmemeye karar verdim. Şimdi sizden 3 şey rica edeceğim :) Eğer siz biliyorrsanız Çözünürlüğe dokunmadan videonun uzantısını değiştirecek program varsa yazabilirmisiniz? Bide ben bu videoları 9 parçayı yani 2 parça yapmak istiyorum yalnız buda aynı şartla çözünürlüğe dokunmayacak bunun içinde bi program yzarsanız sevinirim. Bide ben bütün bunları yapamazsam bile bu elimdeki 9 parça videoyu nero ile DVD ye yazsam tv'nin DVD playeri bu filmi çalıştırırmı hani mp4 uzantılı ya o yönden sordum. DVD ler mp4 uzantılı videoları çalıştırır siyorsanız bana sadece videoların çözünürlüğüne dokunmadan videoları birleştirme programı lazım. Lütfen arkadaşlar bu konuda bi bilginiz varsa benle paylaşın. Teşekkürler :)
MP4 uzantısını DVD player çalıştırırmı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
çözünürlüğe dokunadan yapan program olmaz ama aynı kalitede farklı bir uzantı ile dosyayı yeniden oluşturacak bir program arıyorsanız formatfactory derim
Birleştirme ve convert işlemlerinizi bu program ile yapabilirsiniz
Dvd player'lar genelde mp4 çalıştırmazlar.
zaten convert yapacaksınz .avi uzantısı ile kaydedin garanti olsun
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 26 Aralık 2010 14:21
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
http://hotfile.com/dl/118272431/ ... _Converter.rar.html
bütün uzantılar mevcut görüntü kalitesi zaten mp4 te sınırlı olduğu için artıramaz ama bu program zaten olanı düşürmez:D orjinaldir..