MS donanım işinde: İşte laptop soğutucusu...

CHIP Online
11-03-2009, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

MS bir yandan Win 7 ile uğraşırken, diğer yandan donanım işine sardı: İşte MS imzalı laptop soğutucu

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/MS-d ... gutucusu_11432.html

Microsoft donanım departmanı son günlerde hareketli günler yaşıyor. Önce popüler Microsoft faresi Arc'ın renki modellerini piyasaya sürdüler, ardından da notebook soğutma piyasasına girdiler. Microsoft'un oldukça ilgi gören Arc adlı faresi artık mor, beyaz ve zeytin yeşili renklerinde de üretilip, piyasaya sürülecek.

Notebook'lar için soğutucu üretmek ise Microsoft'un daha önce yapmadığı bir şeydi. Konuyla ilgili yayınlanan basın bülteninde Microsoft, günümüzde notebook satışlarının masaüstü bilgisayar satışlarını üçe katladığı belirtiliyor ve özel olarak tasarlanmış bu Microsoft soğutucuları ile notebook'ların hem daha şık görüneceği, hem de ısınma problemleri ile daha rahat baş edebilecekleri ifade ediliyor.

Tüm konu: MS donanım işinde: İşte laptop soğutucusu...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Microsoft artık donanım konusuna daha fazla mı ağırlık veriyor?

Fattur
12-03-2009, 16:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

hayır..

uGuR.uK
12-03-2009, 17:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

MS zaten belli başlı donanımları yıllardır üretip satıyor ve hepside güzel ürünler. yeni bir seçenek eklemiş sadece...

eozenir
29-03-2009, 01:01   |  #4  
eozenir avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
406 mesaj

bu ürün acaba türkiyede satışa sunulacakmı? bilgi verebilirmisiniz?

Tırtıl
29-03-2009, 06:03   |  #5  
Denetmen
1,579 mesaj

Mouse ve klavyeleri zaten çok sağlamdı. Gerçi benim laptopu soğutabilmek için bundan 2 tane lazım.

raplchel
22-06-2010, 13:45   |  #6  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

bugun sabah gidip aldım 1 tane ilk başta tek fanlı felan diye düşüdüm belki az sogutur diye ama inanamadım çok süper bi sogutucu pc alt kısım komple buz gibi havayı yan olarak üflüyor direk olarak deil bundan dolayı çok iyi sogutma saglıyor eger verim almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey alttaki bacaları kaldırmak ve sonucu görmek eger dizinizin üstünde ise alt fan hava alsın yeterli her zaman ki gibi microsoft a güvene bilirsiniz ben çok memnun kaldım 37tl ye aldım.

world_pc
22-06-2010, 14:49   |  #7  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
3,357 mesaj

Bence her iki yoldan da gidiyor, Yazılım ve Donanım yollarının ikisininde izlenmesi bir bir diğerinin açığına kapatabilir diye düşüyor olabilirler bence.