MS patronu Ballmer iPhone'u ciddiye almıyor

CHIP Online
03-03-2009, 13:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Steve Ballmer'ın iPhone'u sevmediği sır değil; ama görmezden gelmesini kimse beklemiyordu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/MS-p ... -almiyor_11207.html

Resimlerle: Windows Mobile 6.5

Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'ın iPhone hayranı olmadığı bir sır değil. 2007 Haziran'ında CNBC kanalında verdiği bir röportajda da klavyesi olmadığı için iPhone telefonların tutulmayacağını belirtmiş olan Ballmer, hala iPhone başarısını kabul etmiyor.  New York'ta analistlere yapmış olduğu açıklama da bunun bir göstergesi. Ballmer "Akıllı telefon piyasasında asıl rekabet Microsoft ile Google arasında. Operatörler ve cep telefonları üreticileri kendi aralarındaki rekabeti Windows Mobile ve Android'i baz alarak gerçekleştiriyor" diyor.

Gartner araştıma raporuna göre iPhone, yılın ilk çeyreğinde 4,7 milyon satış rakamı ile akıllı telefon pazarında Nokia ve Blackberry arkasındaki üçüncülüğünü koruyor. Microsoft ise aynı dönemde Windows Mobile ile 4 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Ancak Microsoft, Windows Mobile 6.5 ile büyük br çıkış yapacağına inanıyor. iPhone'un perakende satışlarda yakaladığı büyük başarıyı da açacağı yeni mağazalar ile gölgeleyeceğine emin. Windows Mobile 6.5 yıl sonunda son kullanıcıya ulaşmaya başlayabilecek.

Tüm konu: MS patronu Ballmer iPhone'u ciddiye almıyor

İzleyin: iPhone'da Windows Mobile!

Resimlerle: Windows Mobile 6.5

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce akıllı telefonda iPhone Pazar dışında kalabilir mi?

Fattur
03-03-2009, 22:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Bende Ballmer a bu konda katılıyorum.O Pek de özelliği vb.si olmayan üstelik pahalı olan telefonu almaktan ne zevk alıyorlar anlamı değilim..

Bunlar sadece kendi kişisel ekonomilerine değil ülke ekonomilerine de zarar veriyorlar(TR için diyorum)Nokia N95 iPhone dan daha kalite bir tel.Onu alsana(zevkler ve renkler tartışılma bu arada.O yüzden alanlara gene de saygı duyuyorum.).Pahalı demek Kaliteli Demek DEĞİLDİR!!!

Son Düzenleme: Fattur ~ 03 Mart 2009 22:13