Arkadaşlar her zaman yükleyip crack ile aktivasyonunu sorunsuz yaptığım sp1e bişeyler oldu format atıp temiz bir vista sp1 kurup aktivasyonu yaptığım zaman pc açılmıyor bios yazıları geçiyor reset atıyor sonra tekrar bios yazıları tekrar reset bu şekilde devam ediyor pc hiç açılamıyor aktivasyonu yapmassam açılıyor normal kullanabiliyorum ms'nin cracke karşı bir önlem almış olabileceği aklıma geldi ve otomatik güncellemeyi kapattım hatta mademi bile kapatıp öyle yaptım yine açılmadı pc dvd de felan bir sorun yok kurulum sorunsuz gerçekleşiyor...Şaşırdım kaldım sizce nedir bu?
Ms Vista SP1 Aktivasyon cracki engelledi mi?
Crack'in içindeki virüs aktif olmuştur. :D
Vistanın kırılma yöntemi tek çeşit değil. Bir başkasını denedinz mi ? Muhtemelen denememişsinizdir. Bşkasını deneyin.
o crack dönemi geçmiş durumda içinde zaman ayarlı virüs var en güncel sürümü hatta sp2 desteğide mevcut olanı kullanırsan sorun yok ama bununda içinde zaman ayarlı virüs var bu sebepten ne zaman ne olacağı meçhul.bu korsanlaştırma işini yapan bile dolaylı yoldan diyorki bu iş orjinal ürün kullanımı olmadıkça fasa fiso işler.
Ben OEM Vista Ultimate kullandım. Girişte herhangi bir şifre girmmiyorsunuz.Ve otomatik aktif oluyor.Eğer sonradan bozulduysa NNS Genuine Programını öneririm.
Benimki SP1 li vista ultimate(Gerçi XP kullanıyorum :D)... Tek tıkla orjinal yapıyorsunuz....
Mustafa Canehem benim kullandığım bootu değiştiriyordu işliyordu ama 100 yıkl bekliyordunuz açılacak
Sorunum hala devam ediyor hiçbir yol bulamadım bütün crackleri denedim crack yaptığımda pcyi yeniden başlattıktan sonra birdaha açılmıyor ama sorunun benim pcden olduğu kesinleşti çünkü arkadaşımda sorunsuz çalışıyor crackler sizce durduk yerde neden crack kabul etmez oldu pc?acaba herhangi bir crack kullanmadan aktivasyon yöntemi varmı? sanki görmüştüm biyerlerde system 32 de biyerleri editleyerek yapılıyordu.Yani kısacası crack yapmadan ve satın almadan aktivasyon yöntemi arıyorum..