MS, Windows 8 hakkında fikir kabul etmiyor!

CHIP Online
08-07-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 8 hakkında dahiyane fikirleriniz mi var? Hepsini unutun! İşte Microsoft'un şok sözleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ms-w ... -etmiyor_27914.html

Resimlerle: Windows 7 için 50 ipucu

Microsoft'un Windows 8'de "dış görüşlere" tamamen kapalı olduğu ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa Windows 7'de kulanıcılara kulak veren Microsoft, bu kez ne dediğimizi pek umursamayacak.

Eski bir IT yöneticisi olan Chris Carlucci, Microsoft'a Windows 8 ile ilgili bir fikrini bildirmeye çalışmış. Carlucci'nin bu fikrinde, işletim sisteminin küçük bir bölümünün daha kolay kullanılmasından bahsediliyor. Carlucci'nin Alex adlı Microsoft Müşteri Hizmetleri Yetkilisinden aldığı cevap ise onu hayal kırıklığına uğratmış.

Alex sözlerine şöyle başlamış: "Bize sonraki jenerasyon Windows hakkında bir öneri sunmak istediğinizi anlıyoruz. Size bir bilgi sunmaktan memnuniyet duyacağım." Ancak işler bu paragraftan sonra biraz garipleşiyor: "Chris, size şunu bildirmek istiyorum ki Microsoft varolan ürünler ve hizmetler için önerileri kabul etse de, yeni ürünler, teknolojiler ve süreçler hakkında önerileri kabul etmiyor."

Tüm konu: MS, Windows 8 hakkında fikir kabul etmiyor!

İzleyin: İşte Windows 8'li tablet!

Resimlerle: Windows 7 için 50 ipucu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un bu davranışının arkasında farklı bir neden olabilir mi?

siber961
08-07-2011, 15:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
312 mesaj

MS, Windows 'de neden eleştirilere kapalı bir tutum izledi acaba?

M.G.G
08-07-2011, 16:24   |  #3  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Defenderi kaldırsın yeter her formatta yedekleme sorunu dert olmadığı gibi defenderi kapatmak için de uğraşıyorsun (:
Smartscreen güzel bir filtre arasırada olsa arkaplan haydutlarını açığa çıkartıyor ;)

melen
08-07-2011, 19:49   |  #4  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Kapatsınlar biz de Pardüse dönek. Kahkaha