Arkadaşlar arattım ama bunla alakalı bişe bulamadım ben windows 7 rc7100 kullanıyorum ve sabaha kadar msconfigi kullanıyordum ama şimdi kullanamyıroum açılmıyoru uygulama c windows system32 klasöründe hala mevcut uymlulk modlarını denedim yöneticio larak çalıştır dedim olmadı yardımcı olacak olursa çok sevinirim
msconfig çalışmıyor
aynen dediğin gibi görev yöneticisi işlemlerde çalışıyor ama onu ekrana getiremiyorum
anti -virüs olarak kaspersky 2009 deneme sürüm 2 gün kaldı kullanım süresinin bitmesine ondan yapmıyordur değilmi?maksat bizim antivürüsümüzü satın alsın diye=)
Son Düzenleme: loseface ~ 28 Temmuz 2009 22:50
aynen dediğin gibi görev yöneticisi işlemlerde çalışıyor ama onu ekrana getiremiyorumBir Virüs taraması yapın. PC'yi yeniden başlatın. Sonra tekrar deneyin.
anti -virüs olarak kaspersky 2009 deneme sürüm 2 gün kaldı kullanım süresinin bitmesine ondan yapmıyordur değilmi?maksat bizim antivürüsümüzü satın alsın diye=)
aynen yaptım ama olmadı bu dediklerini öğlen yaptım biraz aratştırdım genelde böle sorunların virüslerden kaynaklandığını öğrendim ondan hemen taratıp yeniden başlatmıştım ama olmadı yine:(
ayrıca denedim az önce işlemlerden işlemi sonlandır yapınca msconfig.exe kapanmıyor
Son Düzenleme: loseface ~ 28 Temmuz 2009 22:55