MSI GE72 6QD 267XTR sorularım?

slayer1903
15-04-2016, 01:15   |  #1  
slayer1903 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Arkadaşlar merhabalar, bu laptopu henüz yeni aldım bir takım sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

1- Win 10 PRO 64 bit yükledim ve SSD'ye UEFI şeklinde kurdum. Sorum şu olucak, Autocad'in hangi sürümleri bu işletim sistemiyle sorunsuz çalışır? Ayrıca sürekli kullanacağım için hızlı açılması babıyla Autocad'i ve Office programlarını SSD'ye kurmayı planlıyorum. Bunlarla ilgili çalışmalarımı da mı SSD'ye kaydetmeliyim hızlı açılması için? Yoksa normal 1 TB'lık HDD'ye kaydetsem de bir şey farketmez mi?

2- Onboard ekran kartının masaüstünde aktif olduğuyla ilgili şüphelerim var. Ben her zaman için 960M'in aktif olmasını istiyorum. Onboard kartı nasıl iptal ederim? İptal etmenin bir dezavantajı olur mu?

3- Laptopla birlikte gelen CD'den sürücülerimi kurdum. Fakat son sürüm değiller, MSI'ın sitesinde yeni versiyonlar var. BIOS dahil hepsinin en son sürümünü mü yüklemeliyim? Bunların hepsini otomatik arayıp belirleyip son sürümleri otomatik olarak ard arda yükleyen bir MSI programı mevcut mudur? Ayrıca Bios update edin derseniz nasıl yapabilirim onu :)

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.